duminică, 2 august 2020

Humax a anunțat H7

Humax a anunțat H7, un media-player bazat pe Android Tv. Chiar dacă a prezentat puține detalii tehnice, producătorul a menționat că echipamentul utilizează cea mai recentă soluție Broadcom, un CPU DMIPS 24K. Așadar, acest echipament 4K va fi cel mai rapid pe care l-a produs vreodată compania Humax. De asemenea, H7 oferă conectivitate wireless Wi-Fi 6 (11.ax) pentru streaming video 4K și jocuri în cloud.


În plus, producătorul Humax susține că H7 este primul mediaplayer cu Android TV din lume compatibil cu AV1, cel mai recent codec video, de ultimă generație. Receptorul este compatibil de asemenea cu tehnologia HDR10. H7 va avea acces la aplicații din magazinul Google Play, asigurând un număr larg de furnizori de televiziune și OTT Catch-up.

Trecerea la platformă Android va permite producătorului să lanseze actualizări de firmware mai des și să ofere o platformă pentru tehnologiile conexe.

Humax va lansa H7 în Europa și Asia în acest an și va fi disponibil în diferite configurații.

Cu acest produs inovativ Android TV și soluțiile noastre E2E, Humax pot furniza rapid produse care oferă acces la o varietate de conținut și servicii, deschizând calea către piața sistemului de operare Android TV”, a explicat Jeff Kim, EVP de vânzări la nivel mondial la Humax.


Niciun comentariu despre subiectul „Humax a anunțat H7”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile