joi, 6 august 2020

Vizionarea televiziunii Film Now în grila AKTA

Recent, în grila AKTA a fost introdusă televiziunea Film Now a RCS RDS. Canalul Film Now este criptat. Ca sa-l recepționeze, clienții trebuie sa-l aibă activ.Exista două situații:

- Clienții AKTA care aveau înainte extraoptiunea Filmbox (AKTA), acum pot vedea Film Now.

- Pentru restul clienților, dacă doresc sa vizioneze televiziunea Film Now, va trebui activată extraoptiunea (la fel ca HBO, Maxpak, Adult). Termenul de procesare este de 48 de ore, în zilele lucrătoare.

De reamintit că după ce Consiliul Concurenței a autorizat operațiunea de concentrare economică realizată de filiala din România a Societății RCS RDS prin dobândirea controlului asupra unor active deținute de intreprinderile Akta Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. si ATTP Telecommunications S.R.L., abonații AKTA au inceput sa fie anunțați că din 1 august 2020 DIGI (RCS RDS) este furnizorul serviciilor de comunicatii, în baza contractului încheiat cu DIGITAL CABLE SYSTEMS (DCS).

Ulterior au început sa fie operate multiple modificări în grila de canale a AKTA. Astfel, au fost introduse în grila televiziunile FilmNow SD și HD (criptat), precum și alte posturi tv. Însă au fost eliminate televiziunile Filmbox și alte canale tv.


2 comentarii despre subiectul „Vizionarea televiziunii Film Now în grila AKTA”:
Cristy

Bravo

Anonim

Era de așteptat. În cele din urmă, integrarea celor două rețele va fi totală.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile