duminică, 20 septembrie 2020

Meciul dintre naționalele de tineret ale României și Ucrainei, în exclusivitate la Prima TV

Naționala U21, antrenată de Adrian Mutu, dispută un meci crucial pentru calificarea la turneul final, pe 9 octombrie, în Ucraina. Microbiștii vor putea urmări partida în exclusivitate pe Prima TV, de la ora 18:30.

"După parcursul de excepție de la turneul final din 2019, Naționala de tineret este iar în atenția iubitorilor fotbalului din România. Jucătorii lui Adrian Mutu vor încerca să obțină o nouă calificare la un turneu final, iar meciul din Ucraina este de o importanță capitală. Prima TV este televiziunea care va transmite în direct și în exclusivitate partida ce se va desfășura pe 9 octombrie, de la ora 18:30", anunță postul de televiziune menționat.

România a mai întâlnit Ucraina anul trecut, în meciul tur desfășurat la Ploiești, obținând o victorie categorică cu scorul de 3-0. Tricolorii mici se afla pe locul 2 in grupa a 8 a, după naționala Danemarcei, cu 16 puncte, în timp ce Ucraina se află în urma României, pe locul 3, cu 7 puncte. ”Tricolorii” speră să participe la un nou turneu final, în 2021, după ce în 2019 Naționala de tineret a ajuns până în semifinalele turneului, obținând astfel și o calificare istorică la turneul olimpic.

Televiziunea generalistă Prima TV face parte din Clever Media Network, dezvoltat de Adrian Tomșa, care mai include televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro dar și site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro și profit.ro.

"Prima TV va trece și la emisia HD, acest proces fiind în desfășurare. Totul va implica cele mai performante echipamente astfel încât telespectatorii Prima TV să aibă parte de o experiență de înaltă calitate a imaginii", a explicat televiziunea Prima TV la momentul preluării sale de către Clever Business Transilvania, la începutul acestei luni.

Prima TV, televiziune aflată pe piață din 1997, este una din televiziunile românești care a adus entertainment-ul în casele românilor prin emisiuni precum Schimb de mame, cel mai longeviv reality – show, Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă și premiată emisiune pamflet din țara noastră, Trăsniţii, cel mai longeviv sitcom din lume, care a intrat în Cartea Recordurilor precum și Starea Nației, emisiunea prezentată de Dagoș Pătraru, un important statement jurnalistic românesc. Odată cu intrarea Prima TV în grupul Clever telespectatorii vor avea parte de un nou tip de format de cooking show prin lansarea în această toamnă a emisiunii Alege rețeta națională.


2 comentarii despre subiectul „Meciul dintre naționalele de tineret ale României și Ucrainei, în exclusivitate la Prima TV”:
Anonim

Târziu domnilor de la Prima. Să fi trecut la HD în urmă cu 10 ani era ceva. Între timp a început migrarea către 4K.

Cristy

Prima TV ar trebui să aducă un serial Românesc comedie și actiune daca trece la HD vor cumpăra camere noi adică camere 4k doar că va începe docamdată HD

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile