joi, 10 septembrie 2020

Următoarele cinci sezoane ale cupelor europene la handbal masculin și feminin se vor vedea în direct la Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport

Digi Sport, rețeaua de televiziuni sportive a companiei Digi | RCS & RDS, a achiziționat drepturile de difuzare pentru cupele europene la handbal masculin și feminin. Abonații Digi TV din România vor avea în continuare acces la competițiile de handbal de top și la cele mai spectaculoase confruntări ale echipelor de renume internațional atât la TV, cât și pe platforma Digi Online, pentru fiecare sezon din perioada 2020 – 2025, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Ne bucurăm că, într-un an în care activitatea sportivă a avut mult de suferit, venim cu o veste bună pentru abonații Digi TV: urmează 5 sezoane de spectacol handbalistic de top, la Digi Sport. Până în anul 2025, se vor putea urmări la Digi Sport, dar și pe platforma Digi Online, cele mai importante competiții de handbal rezervate cluburilor masculine și feminine din Europa. Suntem încântați că, din nou, Digi Sport își onorează misiunea pe care și-a asumat-o încă de la înființare: să ofere pasionaților de sport o gamă cât mai largă de competiții premium, însoțite de comentarii relevante, știri foarte bine documentate și o calitate superioară a transmisiunilor”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi | RCS & RDS.

În cadrul emisiunii Săptămâna de handbal vor fi prefațate și comentate cele mai importante meciuri ale echipelor românești din cupele europene la handbal.  

În Champions League, la feminin, România are două echipe: SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, favorita nr. 3 la câștigarea trofeului. În cea de-a doua competiție ca valoare, CS Minaur Baia Mare este calificată direct în grupele nou înființatei European League, iar Dunărea Brăila și SCM Buzău vor juca în calificări.

În competițiile masculine, Dinamo București este direct calificată în grupele European League, iar Dobrogea Sud și Potaissa Turda sunt în calificări. În Cupa EHF, telespectatorii Digi Sport vor putea urmări echipele CSM București și Minaur Baia Mare.

Pe lângă echipele românești, toate marile echipe din handbalul continental vor fi la Digi Sport: Gyor, Rostov Don, Buducnost, FTC, Vipers, Brest, Metz, Odense la feminin și Barcelona, PSG, Veszprem, Pick Szeged, Kiel, Vardar, Kielce la masculin.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, campionatele mondiale și continentale de handbal, Formula 1 și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

UPDATE 10 septembrie 2020: Vești bune pentru iubitorii handbalului de calitate: după ce Digi a anunțat că următoarele cinci sezoane ale cupelor europene la handbal masculin și feminin se vor vedea în direct la Digi Sport, și Clever Media Network, firma care deţine posturile LOOK PLUS şi LOOK SPORT, a anunțat că a obţinut drepturile tv până în 2025 pentru toate cupele europene - EHF Champions League, EHF European League şi EHF European Cup, atât la masculin, cât şi la feminin.

Este oficial: ”Aici este handbalul!”. Canalele LOOK  PLUS şi LOOK SPORT vor transmite următoarele cinci sezoane din cupele europene, competiţiile masculine şi feminine, astfel încât iubitorii handbalului vor putea vedea superstaruri precum Cristina Neagu, Stine Bredal Oftedal, Nikola Karabatici sau Mikkel Hansen şi toate echipele româneşti angrenate în aceste întreceri.

EHF a reorganizat competiţiile europene intrecluburi, astfel încât, din acest sezon, marile forţe ale handbalului european intercluburi se vor întâlni în EHF Champions League, EHF European League (fosta EHF Cup) şi EHF European Cup (fosta EHF Challenge Cup). În toate aceste întreceri sunt implicate echipe româneşti, iar evoluţiile lor vor putea fi urmărite pe posturile LOOK PLUS şi LOOK SPORT.

UPDATE 11 septembrie 2020: Telekom Sport a venit de asemenea cu o veste excelentă pentru fanii handbalului. Toate competițiile europene importante, atât la feminin, cât şi la masculin, vor putea fi urmărite pe canalele TelekomSport.

Cele mai tari competiţii din Europa dedicate handbalului se vor vedea pentru următorii cinci ani la Telekom Sport. Fanii handbalului vor putea urmări pe Telekom Sport cele mai importante meciuri din EHF Champions League, EHF European League şi EHF European Cup, atât la feminin, cât şi la masculin.

Bineînţeles, cele mai interesante vor fi partidele echipelor româneşti. Şi începem tare chiar din acest week-end, când SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti vor debuta în noul sezon al Ligii Campionilor la feminin. Vâlcea are meci în deplasare, la Brest, în timp ce fetele de la CSM Bucureşti vor juca împotriva delor de la Metz, în Sala Polivalentă. 

Ce echipe din România joacă în cupele europene la handbal:

Feminin:

Liga Campionilor: SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Bucureşti

European League: CS Minaur Baia Mare (calificată direct în grupe), Dunărea Brăila, SCM Buzău (ambele vor juca în calificări)

Masculin:

European League: Dinamo (calificată direct în grupe), Dobrogea Sud, Potaissa Turda (ambele în calificări)

Cupa EHF: CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare

Telekom Sport va transmite pe canalele sale şi cele mai importante partide ale zilei. 

Program Telekom Sport - handbal:

Sâmbătă, 12 septembrie: 

Champions League feminin: Brest - Râmnicu Vâlcea, 19:00, TS 3

Duminică, 13 septembrie:

Champions League feminin: CSM Bucureşti - Metz, 17:00, TS 1

Pe lângă partidele din cupele europene la handbal, Telekom Sport pune la dispoziţia telespectatorilor competiţii precum Liga 1, Liga 2, Cupa României, Champions League, Europa League, Serie A, La Liga, Bundesliga, 2.Bundesliga, Cupa Germaiei, Cupa Fra Formula 1 şi NBA


Niciun comentariu despre subiectul „Următoarele cinci sezoane ale cupelor europene la handbal masculin și feminin se vor vedea în direct la Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile