sâmbătă, 7 noiembrie 2020

BLACK FRIDAY 2020 la TELEKOM: Televizor cadou la achiziția oricăror trei servicii fixe, Mobil Nelimitat gratis o lună, discounturi la telefoane

Telekom Romania a lansat Black Friday 2020, care se desfășoară în perioada 5 noiembrie - 29 noiembrie 2020, atât pe website-ul Telekom, cât și în magazinele companiei.

"Mobil Nelimitat, lansat anul trecut de Telekom, va fi primit 100% gratis, fără obligații, de către toți cei care se prezintă într-un magazin Telekom sau îl comandă pe blackfriday.telekom.ro perioada campaniei. Cei care doresc primul produs smart lansat pe piață de companie se vor bucura pentru o perioadă de 30 de zile de Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate. Totodată, aceștia pot decide, printr-o experiență complet digitală, să facă trecerea de la cartelă la abonament, fără perioadă minimă contractuală. După cele 30 de zile, în funcție de alegerea utilizatorului, prețul opțiunii Mobil Nelimitat va fi de 6 euro credit (la care se adaugă TVA) dacă acesta rămâne utilizator de cartelă și de 6 euro/lună (TVA inclus) dacă alege abonamentul Mobil Nelimitat. Activarea abonamentului Mobil Nelimitat se realizează prin înregistrarea numărului pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând doar câțiva pași simpli. Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, până la expirarea acesteia", explică Telekom.

 „Continuăm să îndrăznim și să fim creativi, chiar și în aceste vremuri dificile. Am revoluționat piața din România cu produsul Mobil Nelimitat, iar rezultatele bune înregistrate, precum și feedback-ul primit din partea clienților, ne dau încredere să oferim Mobil Nelimitat tuturor românilor care vor să-l testeze, pentru a se bucura pentru o perioadă de 30 de zile de o experiență complet nelimitată și digitală, fără obligații. Este pentru prima dată când în campania de Black Friday oferim un produs 100% gratuit”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

"Telekom Romania a pregătit și o surpriză pentru clienții care activează cartela Mobil Nelimitat din oferta Black Friday și care îndrăznesc să viseze la excursia de neuitat pe care o vor face în România când lumea va fi din nou deschisă pentru exploare –Telekălătoria. Campania se desfășoară pe website-ul www.telekom.ro/telekalatoria, în perioada 05-22 noiembrie 2020 și se adresează tuturor celor care activează prin apel la 1234 cartela Mobil Nelimitat și povestesc despre telekălătoria din România care i-a impresionat, despre locul din țară în care s-ar reîntoarce cu drag. Premiul este reprezentat de un city break pentru două persoane în cea mai menționată destinație de către participanți. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org, dintre cei care îndeplinesc condițiile campaniei", explică Telekom.

Tot în oferta Black Friday Telekom se regăsesc nenumărate modele de telefoane cu reduceri de până la 80%.

Spre exemplu, printre telefoanele de top cu reduceri se regăsesc, Samsung Galaxy A51, disponibil la prețul de 999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 30%, Samsung Galaxy S10 la prețul de 1.999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 52% sau Huawei P Smart Z la 649 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 22%, mai precizează compania in comunicatul de presa.

Oferta de telefoane din campania Black Friday de anul acesta se adresează tuturor clienților, indiferent că sunt pasionați de fotografie și caută telefoane de top, bunici și copii care se descurcă mai bine cu dispozitivele cu taste sau persoane care au alocat un buget redus pentru astfel de dispozitive accesibile”, a adăugat Andreas Elsner.

Mai multe informații despre oferta de Black Friday sunt disponibile pe blackfriday.telekom.ro.

De asemenea, clienții business beneficiază și ei de oferte speciale de Black Friday, iar detalii pot regăsi pe www.telekom.ro/business. 

Termeni și conditii “TV cadou la achiziția oricăror 3 servicii fixe”

La achiziția oricăror 3 servicii fixe, prin canalul online (de pe site-ul www.telekom.ro sau la numărul de telefon 0219890) la alegere dintre: Televiziune (M sau L), Internet fix, Voce fixă, Smart WiFi și Smart TV Stick, pentru o perioadă contractuală de 24 luni clientul primește un Televizor LED Vortex LEDV24TD1200, High Definition, diagonala 61 cm;

Serviciile alese trebuie să fie distincte. De exemplu dacă un client alege să achiziționeze 3 x Smart WiFi acesta nu este eligibil pentru primirea premiului;

Campania nu este disponibilă pentru clienții existenți dacă aceștia doresc să reînnoiască perioada contractuală pentru serviciile fixe deja instalate. În schimb dacă un client existent nou, dorește să instaleze 3 servicii la o altă locație fizică atunci clientul devine eligibil pentru premii;

Clientul va primi televizorul la minimum 14 zile de la finalizarea instalării celor 3 servicii alese.

Televizoarele se acordă în limita stocului disponibil care este de 500buc.

Valoarea premiului este de 349.99lei, preț de listă cu TVA inclus.

Caracteristicile produsului:

Diagonală display: 61 Cm

Tehnologie display: LED

Rezoluție: High Definition

Clasă eficiență energetică: A

Termeni și condiții TV Cadou

Campania este valabilă până la 29.11.2020, în limita stocului disponibil, se desfășoară exclusiv online şi se adresează persoanelor fizice cu domiciliul în România.

Și alți operatori (de exemplu Orange și Digi / RCS RDS) au lansat oferte de Black Friday. De asemenea, Vodafone a anunțat campania de Black Friday.


Niciun comentariu despre subiectul „BLACK FRIDAY 2020 la TELEKOM: Televizor cadou la achiziția oricăror trei servicii fixe, Mobil Nelimitat gratis o lună, discounturi la telefoane”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile