marți, 24 noiembrie 2020

CRT TV: "Televiziunea TeenNick se va lansa în România pe 12 ianuarie 2021"

ViacomCBS va efectua trei modificări în propriul portofoliu de televiziuni premium din Ungaria, conform informațiilor publicației CRT TV: va închide un canal tv, va lansa o nouă televiziune si va redenumi un alt post tv. RTL Spike, versiunea maghiară a brandului cunoscut la nivel internațional ca Spike, se va închide. Postul tv TeenNick va fi lansat pentru prima dată în Europa Centrală și de Est, în mod specific în Ungaria și România. În plus, televiziunea de filme Paramount Channel va fi redenumită ca Paramount Network.

Toate aceste modificări au fost anunțate de publicația Crt Tv, care a solicitat mai multe detalii de la  ViacomCBS Ungaria. 

Astfel, compania a confirmat că pe 12 ianuarie 2021 RTL Spike se va închide și va fi lansată televiziunea TeenNick.

RTL Spike a difuzat în principal seriale de acțiune, horror și din alte genuri, precum The Walking Dead, Alarm für Cobra 11, dar și reality show-uri, docu-drame și seriale animate. Majoritatea programelor de pe RTL Spike vor fi mutate pe Paramount Network. 

Pe 17 decembrie 2020, versiunea maghiară a Paramount Channel va fi redenumită ca Paramount Network. Versiunile română și poloneză ale Paramount Channel vor rămâne neschimbate. 

TeenNick va fi lansat și în România pe 12 ianuarie 2021.

Reprezentanții ViacomCBS International Ungaria au precizat:

"Urmărind evoluțiile pieței și nevoile în schimbare ale telespectatorilor, ViacomCBS își reajustează portofoliul de canale din Ungaria. Ca parte a acestei strategii, vom repoziționa și redenumi Paramount Chanel ca Paramount Network. Pe baza experienței din ultimii ani, ViacomCBS vede mai mult potențial într-un nou canal destinat copiilor, mai ales că televiziunile Nick sunt lideri incontestabili de piață în Ungaria, în acest segment. Primele trei cele mai populare canale tv pentru copii provin din portofoliul Nick, având o cotă de 60% din totalul audientei televiziunilor pentru copii din aceasta țară. Deoarece canalele noastre vizează grupuri cu vârste și interese diferite, cu suprapuneri minime de audiențe, nu am experimentat intern acapararea telespectatorilor uneia dintre televiziunile noastre de către o altă televiziune (pentru copii) din portofoliul nostru, de fiecare dată când lansăm un nou canal pentru copii pe piață. Aceste statistici ne-au demonstrat că există cerere și loc pentru un nou membru al brandului Nick: TeenNick îi va distra pe tinerii telespectatori, oferindu-le comedie și seriale pentru adolescenți. TeenNick, care va fi lansat și în România, va prezenta serii de live-action precum iCarly, Thundermans, Noobees, Eu sunt Frankie, Școala de Rock, Victorios și multe altele. Deocamdată nu există planuri de lansare a TeenNick în alte țări din Europa Centrală și de Est".

Într-o declarație suplimentară pentru sursa citată, reprezentanții ViacomCBS au explicat și modalitatea în care noul canal va fi distribuit furnizorilor de servicii din Ungaria:

Este o tranziție a distribuției de la RTL Spike la TeenNick, oferind acest nou canal pentru distribuitorii și furnizorii de servicii. Introducerea noii televiziuni pe piață maghiară este susținută de eliminarea treptată din grile a RTL Spike, eliberând astfel spațiu pentru noua televiziune care credem că va reprezenta o schimbare avantajoasă atât pentru operatori, cât și pentru familiile de telespectatori".


10 comentarii despre subiectul „CRT TV: "Televiziunea TeenNick se va lansa în România pe 12 ianuarie 2021"”:
Anonim

Va intra acest post la toti operatori din romania?

Costas

Nu are nimeni de unde să știe un astfel de răspuns, anonim.

Iulian79

Normal ca intră la toti operatorii. Ultimul post Nick a intrat la toți operatorii imediat de la lansare

Costas

Iulian79, ce spui tu nu e o informație confirmată, e doar estimarea ta personală. Da, e posibil sa se întâmple ce spui tu, dar in acest moment nu e nicio certitudine.

Danny
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown

O sa fie și Drake și Josh?

Anonim

Iulian79 ultimul canal nu a intrat și la digi satelit sau la telekom satelit

Anonim

a intrat la FocusSat teennick azi înlocuind Paramount

xxx

La digi a intrat TeenNick in locul postului Paramount chanel !!! :( ce aiureala un canal de filme inlocuit cu unu de desene animate pffff

Anonim

Paramount Channel este inlocuit cu TeenNick.

Inlocuirea este facuta de catre furnizorul celor doua programe, canalul Paramount fiind retras de pe piata audiovizuala din Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile