luni, 7 decembrie 2020

Platforma de jocuri Google Stadia, disponibilă în România

Începând de astăzi, platforma de jocuri Google Stadia este disponibilă în România. Stadia este un serviciu de tip cloud, accesibil online la adresa stadia.google.com sau prin aplicația mobilă cu același nume, ce permite celor interesați să joace numeroase jocuri video, fără a avea nevoie de dispozitive puternice, capabile să ruleze aceste jocuri, anunță compania printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


Stadia funcționează cu dispozitivele deja existente: laptopuri, desktop-uri, tablete și telefoane compatibile, precum și cele mai populare controlere de jocuri. Stadia funcționează imediat, fără să fie nevoie de a descărca sau actualiza jocul, printr-o conexiune stabilă la internet.

Stadia este disponibil oricărei persoane care are o adresă de Gmail, în două variante: gratuită și cu abonament. În cea gratuită, cei care se înregistrează pot juca jocuri precum Destiny 2 și Super Bomberman R Online. Toți utilizatorii noi de Stadia au acces gratuit pentru o lună la Stadia Pro, serviciul cu abonament oferit de platformă. Abonații Stadia Pro pot juca gratuit zeci de jocuri, precum Hitman 2, Dead by Daylight sau Orcs must Die! 3, iar în fiecare lună sunt adăugate noi jocuri disponibile abonaților Stadia Pro. Abonamentul Stadia Pro este de 45 lei/lună.

De asemenea, orice abonat Stadia, indiferent de tipul de cont, are acces la magazinul Stadia, de unde poate achiziționa și juca titluri precum Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed: Walhalla, NBA 2k21. Star Wars Jedi: Fallen Order sau Watch Dogs: Legion.

Serviciul Google Stadia este disponibil la adresa stadia.google.com sau prin aplicația dedicată Android și, în următoarea perioadă, iOS. Stadia are nevoie de o conexiune de internet stabilă cu o viteză de cel puțin 10 Mbps/secundă.

Accesul pentru utilizatorii din România la platforma Stadia se va deschide treptat, în primele 24 de ore de la lansare.

UPDATE 20 septembrie 2022: Google a a anunțat că platforma de jocuri în streaming Stadia va fi închisă din data de 18 ianuarie 2023. Mai multe detalii găsiți AICI.


5 comentarii despre subiectul „Platforma de jocuri Google Stadia, disponibilă în România”:
Anonim

E ok, are o perioada de încercare gratis de o lună pentru Stadia Pro, apoi 9,99 USD/lună după perioada gratuită. Poți anula oricând.

Anonim

Poți primi jocuri gratuite cu Stadia Pro. Jocurile sunt disponibile din momentul abonării și în fiecare lună de abonament primești mai multe jocuri gratuite.

Anonim

Ca sa primești luna gratuita, trebuie sa pui datele cardului. Nu iti ia bani, scrie 0 de plata in prima luna. Daca vrei sa păstrezi mai departe abonamentul, de la a doua luna, nu trebuie sa faci nimic, ia banii automat de pe card, iar daca nu vrei sa il mai pastrezi dupa perioada gratuită, il anulezi inainte.
Oricum, decat ca investesc 6000 lei intr-un laptop de gaming, mai bine asa. Desktopuri nu agreez, sunt mereu in deplasare.

Anonim

La mine zice ca nu e disponibil in tara mea. Am schimbat pe alte 2 conturi si tot asa zice.

Anonim

Mai verifica si maine seara. Scrie ca dureaza 24 ore pana apare la toti cei din Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile