marți, 29 decembrie 2020

Revelionul ZU începe pe 31 decembrie, de la ora 21:00

"A fost un an greu și merităm cu toții o petrecere pe măsură. La final de 2020, te invităm la Revelionul ZU, cel mai tare party cu #MuzicaAia! Morar, Buzdu și Emma vor fi în direct la radio în noaptea dintre ani. Începem festivitățile pe 31 decembrie, după ora 21:00 și terminăm la anu'. Hai și tu la Revelionul ZU! Vei avea ocazia să apari alături de noi pe transmisia video", anunță postul de radio.

Pregătește-ți cele mai bune mișcări de dans, pancartele cu mesaje simpatice, zâmbetul cel mai larg și, când dăm start petrecerii, intră pe Zoom cu noi folosind acest link: radiozu.ro/revelionulzu .

De selecția și mixatul hiturilor pentru #MuzicaAia se vor ocupa Mihai Morar aka DJ Mori, DJ Razz și DJ Bogdan Popoviciu. I-au auzit deja făcând senzație la matinal, iar acum ai ocazia să intri în 2021 pe muzica lor.

Mihai Morar: "Va fi o petrecere ca pe vremuri: în ZUfragerie. E o celebrare a locului pe care toată lumea asta l-a redescoperit în 2020: sufrageria. Emma, Daniel si cu mine vom fi la noi acasă, adică la radio, iar ascultătorii pot intra live cu noi, pe Zoom, din ZUfrageriilor lor. Și nici măcar nu e ideea noastră, vine de la ascultători... A plecat ca o glumă, am tot rostogolit-o și uite unde s-a ajuns... Așa se leagă lucrurile între noi și ascultători: natural. Cum, la fel de natural, este ca de vreo 16 ani primul om pe care îl pup după miezul nopții dintre ani sa fie Buzdu. De fiecare dată, de Anul Nou, eram la evenimente împreună. Chiar ne întrebam, lunile trecute, dacă o să rupem tradiția anul asta. Eram pregătiți să stăm acasă, dar au găsit ascultătorii soluția: revelionul la radio, în radio."

Revelionul ZU va fi transmis live pe Radio ZU, Visual Radio (radiozu.ro/live), pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU, AntenaPLAY și ZU TV. Radio Zu este inclus si în lista de recomandări de posturi de radio online.


Niciun comentariu despre subiectul „Revelionul ZU începe pe 31 decembrie, de la ora 21:00”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile