miercuri, 2 decembrie 2020

Tehnologiile 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos sosesc pe HBO Max

WarnerMedia a anunțat că va oferi pe platforma HBO Max compatibilitate pentru tehnologiile 4K Dolby Vision și Dolby Atmos, de la sfârșitul lunii decembrie, începând cu filmul "Wonder Woman 1984". Titlul va fi primul film de pe HBO Max disponibil în 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos, conform anunțului regizorului filmului, Patty Jenkins, publicat pe contul său de Twitter.

WarnerMedia a confirmat oficial decizia, adăugând că „experiența de vizionare premium va fi disponibilă pe dispozitivele compatibile, inclusiv Apple TV 4K, Amazon Fire TV Stick 4K, Amazon Fire TV Cube și pe televizoare smart 4K Fire TV Edition, Chromecast Ultra, AT&T TV și pe dispozitivele Android TV acceptate”.

Filmul cu super-eroi nu va fi unicul de pe HBO MAX care va fi oferit utilizând aceste tehnologii. Warner a precizat că va extinde aceste capacități tehnologice la alte filme și seriale tv, din anul 2021, și că „va adăuga suport pentru dispozitive suplimentare”.

Lansarea de producții UHD pe această platformă este o veste excelentă pentru utilizatorii HBO Max, mai ales că mulți critică limita maximă de a rezoluției la 1080p de pe platformă. Aceasta limitare plasează HBO Max într-o pozitie defavorizată în comparație cu serviciile VOD concurente. Netflix a adaugat o gamă largă de conținut UHD și HDR de-a lungul anilor, iar Disney + a lansat platforma sa cu o bibliotecă considerabilă de conținut 4K.

Telespectatorii speră că Warner va adăuga în platformă versiuni 4K ale originalelor de mare buget HBO Max, cum ar fi serialul "Crescuți de lupi". Ar fi o veste excelentă dacă în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat aceeași decizie va fi luată si pentru HBO GO și vom putea astfel beneficia de 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos pe această platformă video la cerere.


7 comentarii despre subiectul „Tehnologiile 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos sosesc pe HBO Max”:
Sorin

Ar fi ceva super sa avem 4K si in Romania, la HBO GO. Oricum, acesta e trendul, iar aceasta confirmare de la WARNER nu face altceva decat sa demonstreze inca o data ca probabil nu peste multi ani, orice serviciu de acest tip va oferi si filme si seriale 4K, inclusiv cei de la HBO GO, asta daca nu cumva HBO GO va fi inlocuit si la noi cu HBO MAX.

Anonim

O știre surprinzătoare de la Warner Media, chiar mă întrebam de ce tot amână acest pas al trecerii la 4K. Sper sa aplice ideea in toate domeniile lor de divertisment, inclusiv la HBO GO si canalele HBO si Cinemax.

Gygy

HBO vrea sa rupă gura târgului, nu va oferi prin HBO MAX doar 4K, ci si HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos! Nu cred ca alte platforme online oferă mai mult de 4K si HDR 10!

Anonim

Dacă păstrează prețul neschimbat pentru 4K, mă gândesc să îmi extind abonamentul și cu pachetul HBO

Unknown

Si Netflixu are si Dolby Vision

fabian

Asteptam HBO MAX si-n Romania, din cate stiu toamna viitoare ar trebui sa-l avem si noi. Evident va inlocui HBO GO

BDorin

Fabian nu depinde de noi, din cate stiu de HBO din Ungaria depinde HBO din Romania mak ales ca ei fac si aplicatia de HBO GO, stiam prin primavara ca va ajunge la noi, ei se plang ca nu au subscriberi dar nu se lanseaza peste tot.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile