miercuri, 10 februarie 2021

Aplicația de Android Digi Online a fost actualizată la versiunea 6.0.8 în versiunea beta. UPDATE: Noua lansata versiune standard este 6.0.12.

Aplicația de Android Digi Online a fost actualizată la versiunea 6.0.8 pentru beta-testesri (se poate înscrie oricine in program, durează cateva minute). Versiunea cea mai nouă pentru utilizatorii standard este 5.4.27.

Versiunea beta 6.0.8, din 9 februarie 2021, are ca noutăți o interfață nouă (de exemplu, este afișat un meniu in partea de jos a ecranului), precum si "flux de înrolare simplificat" (nu știm deocamdată ce înseamnă aceasta).

Versiunea standard 5.4.27, lansată pe 21 mai 2020, a adus un mod PiP ( picture in picture sau imagine in imagine - fluxul video poate fi redat intra-o fereastră în coltul ecranului dispozitivului ), audio in background, un nou EPG ( ghid electronic de programe ), share, notificări seriale, rezolvare diverse probleme (suport pentru dispozitive cu ecran cu alt aspect, interfață cu utilizatorul mai bună in momentul vizualizării conținutului, păstrare calitate aleasă manual).

Versiunile 5.4.22 - 5.4.26 au îmbunătățit secțiunea live si continuarea vizionarii, secțiunea PLAY, au rezolvat diverse probleme (revenire din radio in background, imagini, structurare opțiuni confidențialitate, notificări, funcționare live pe anumite dispozitive).

Aplicația Digi Online pentru Android poate fi descărcată de AICI. Aplicația este gratuită, dar este necesar cont de utilizator, care se obține doar daca ești abonat la serviciile RCS RDS.

UPDATE 11 februarie 2021: Nou lansata versiune standard este 6.0.12.

UPDATE 12 februarie 2021: Pe website-ul Digi a fost activată o campanie de informare privind logarea mai simplă în aplicația Digi Online. Astfel, "de-acum, activezi & accesezi Digi Online chiar mai simplu: din prima, cu credențialele tale de DIGI.ro

CAZUL 1

N-ai deja cont DIGI.ro

Nicio problemă, îl faci în doi timpi și trei mișcări!

1. Intri AICI și completezi datele tale de client vei avea nevoie de CNP-ul titularului și numărul de contract sau numărul unei facturi Digi.

2. Alegi o adresă de e-mail și o parolă pe care le vei folosi de fiecare dată când vrei să accesezi contul tău DIGI.ro.

3. Accesează link-ul de confirmare primit pe adresa de e-mail selectată.

Gata! Acum ai cont DIGI.ro și poți să vezi ce vrei tu în Digi Online!


CAZUL 2

Ai cont DIGI.ro

Nu trebuie să faci... mai nimic. Intri în aplicația mobilă Digi Online sau pe DigiOnline.ro și te loghezi cu credențialele de DIGI.ro. Gata, contul tău de TV online e acum activ și poti sa vezi canalele", se precizează pe pagina campaniei de informare.


21 de comentarii despre subiectul „Aplicația de Android Digi Online a fost actualizată la versiunea 6.0.8 în versiunea beta. UPDATE: Noua lansata versiune standard este 6.0.12.”:
Anonim

Versiunea 5.4.27 e din 21 mai 2020. Verificati corectitudinea versiunii.

Anonim

Pentru ca la mine pe telefon am versiunea 5.4.27 de anul trecut. Nici macar nu a aparut ultima versiune in play magazin la toti.

Viorel Ele

Eu am versiunea 6.0.8

Anonim

Cum e interfata fata de ce ai avut pana acum? pentru ca aici e marea schimbare, in interfata.

Anonim

Tot cam așa mi se pare. Are un banner mare sus. Sunt într-adevăr schimbări la interfața, dar nu ceva radical. Care e marea schimbare? Că nu îmi dau seama. Tot designul și culorile anterioare sunt folosite, e mai mult rearanjare de module.

Anonim

Trebuie sa ai un meniu jos format din "Acasa", "Program", "Setari", "Cautare".

Anonim

In versiunea 5.4.27 apare acel meniu? Poate apare doar pe anumite modele de telefoane. Eu am versiunea 5.4.27 și nu apare acel meniu jos.

Anonim

Nu, nu in 5.4.27. Aceasta versiune nu e noua. Versiunea noua va avea interfata modificata. 5.4.27 e o versiune veche. E din mai 2020. Nu stiu cum va apare voua acuma ca update. Versiunea noua e 6.0.8.

Anonim

Iti apare versiunea 6.0.8 cand instalezi din Google Play? Ia dai dezinstalare si instalare din nou, sa vezi daca tot 6.0.8 iti instaleaza. Mie imi apare 5.4.27. Sigur nu cumva esti beta tester?

Dragos

la mine scrie asa "ultima actualizare 21 mai 2020" 5.4.27 EPG nou, mod PiP etc etc

HD Satelit România

Am actualizat articolul pentru a diferenția versiunile. Versiunea 6.0.8 este versiunea pentru beta-testeri (am testat personal ca beta-tester), iar versiunea 5.4.27 este versiunea standard (de asemenea, am testat personal ca utilizator standard).

Anonim

Ok, ne-am lămurit, Deci trebuie sa fii beta tester ca sa instalezi versiunea cu meniu jos, adică 6.0.8. Am dat si eu sa ma fac beta tester, s-a activat vad deja si pot descarca versiunea 6.0.8. Multumesc.

Anonim

Digi ar face bine sa scoata inutilul LookSport+HD. E chiar in plus si emite cu intarziere de 3 secunde. In loc ar putea pune FilmCafeHD.

Hai hui

Ba nu. Pentru mine e inutil FilmCafe, nu LookSport+.

Mai bine gândește pozitiv: să păstreze actualele canale din Digi Online și să le adauge pe toate celelalte pe care le plătim fiecare în grilă și extraoptiuni.

Sorin

Bună ziua!Pentru windows pe când putem spera la o nouă versiune Digi online?Are cumva NOI POSTURI TV adăugate?

Anonim

Pentru Windows folosești browser web.

SorinB

Deci d-le anonim,înseamnă că dacă deschid Digi online cu Chrome(SO Windows 10 Pro)nu am NICI O SCHIMBARE!Confirmați,vă rog?

Anonim

Ba nu e așa. Schimbările în browser web au loc simultan pe toate sistemele de operare. Dacă ei fac schimbări în interfața web, acelea au loc simultan și pe Linux, și pe Windows 10 , și p Windows 7 etc. Dacă nu vezi schimbări pe Windows 10 in browser web, înseamnă că nu au avut loc schimbări în interfața web în niciun sistem de operare. A nu se confunda cu aplicațiile Digi online, unde updateul se face diferit de la un sistem la altul, sau deloc pe unele sisteme, cum e aplicația Digi online de Windows, care e relativ abandonată.

clhd

Aplicația Digi Online disponibilă acum pe smart TV https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.digionline.tv

Anonim

Degeaba, dacă pe televizorul meu cu Android Tv apare tot cea veche, cea pentru telefoane.

Cosmin

Anonim, din cauza ca versiunea pentur Android este o versiune beta, adica de abia v. 0,1: au instalat-o mai putin de 500 utilizatori, nu e compatibila cu multe dispozitive cu Android Tv. Mulți chiar instalează tot versiunea veche, crezând ca e cea nouă si astfel fac confuzie - am citit confuzia si in articole publicate de unele siteuri care se cred de prestigiu in domeniul tehnic - :)))) , spunând ca interfața e tot la fel ca in versiunea veche.

Accesați linkul acesta si veti vedea daca dispozitivul dvs e compatibil sau nu:

-- CLICK PENTRU VERIFICARE COMPATIBILITATE / DOWNLOAD DIGI ONLINE ANDROID TV --.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile