miercuri, 17 februarie 2021

Noile căști audio fără fir acceptă Dolby Atmos, DTS Headphone: X, Windows Sonic

Piața căștilor audio pentru jocuri a evoluat semnificativ în ultimul an, căștile de la SteelSeries și Turtle Beach devenind aproape la fel de căutate ca și consolele de ultimă generație care le acceptă. Sony are, de asemenea, propria sa ofertă: căștile audio fără fir Pulse 3D. Iar acum Microsoft intră în acțiune cu propriile sale căști Xbox Wireless oficiale.


Deoarece au fost fabricate și proiectat intern, se asociază cu Xbox Series X / S la fel de ușor ca un controler. Pot fi ajustate și în aplicația Accesorii Xbox de pe consolă. Au fost concepute pentru a se potrivi în mod specific Seriei X, cu logo-ul Xbox și accente verzi pe fundal negru mat. 

Căștile vor funcționa și cu Xbox One și cu computerele cu Windows 10, plus le puteți asocia cu un telefon sau tabletă pentru a fi utilizate pentru redarea muzicii sau pentru a juca jocuri xCloud. Castiel utilizează tehnologia Bluetooth versiunea 4.2 (A2DP, HFP, HSP), cu codec SBC.

Un microfon este atașat în casca stângă, în timp ce tehnologia audio a caștilor acceptă Dolby Atmos, DTS Headphone: X, Windows Sonic și alte formate de sunet spațial. 

Se pretinde că durata de viață a bateriei este de până la 15 ore la o singură încărcare, cu capacități de încărcare rapidă care oferă patru ore de utilizare după doar 30 de minute de încărcare. 

Căștile audio fără fir Xbox vor fi disponibil începând cu 16 martie 2021, la un preț aproximativ de 104 euro.

Puteți viziona un videoclip AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Noile căști audio fără fir acceptă Dolby Atmos, DTS Headphone: X, Windows Sonic”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile