joi, 18 februarie 2021

SPI International a lansat serviciul de streaming FilmBox+

SPI International anunță lansarea noului serviciu de streaming FilmBox+, îmbunătățit, combinând conținutul la cerere cu fluxurile live. Serviciul este oficial live începând de astăzi, inclusiv în România, și e disponibil prin web, platformele operatorilor, parteneri, aplicații mobile și TV, se precizează în comunicatul remis către blogul HD Satelit Romania.


Astăzi, FilmBox+ a lansat la nivel global: un serviciu de streaming nou și îmbunătățit, marca SPI International, care promite să unească digitalul cu liniarul printr-o vastă ofertă de conținut VOD (video on demand) și canale live. FilmBox+ marchează o evoluție semnificativă față de FilmBox Live și funcționează pe o nouă infrastructură care oferă o experiență îmbunătățită a utilizatorului printr-o interfață ușor de utilizat, disponibilitate pe mai multe ecrane și o selecție de conținut special concepută care acoperă filme, seriale TV, documentare și multe altele. Începând de astăzi, consumatorii pot accesa serviciul direct la adresa www.filmbox.com sau prin intermediul aplicației FilmBox+ de pe dispozitivele lor conectate la internet, cum ar fi telefoane inteligente, tablete, televizoare inteligente sau platformele operatorilor parteneri.

Suntem încântați să anunțăm lansarea noului nostru produs FilmBox+, care va înlocui FilmBox Live începând de azi. FilmBox+ se integrează cu ușurință cu serviciile operatorilor și platformele partenere pentru a oferi o experiență de divertisment perfectă și completă, care plasează consumatorul în centru”, a comentat Berk Uziyel, CEO la SPI International.

FilmBox+ adoptă deviza „Home of Good Movies” și aduce o selecție bine pregătită de conținut la cerere de la distribuitori importanți la nivel mondial, inclusiv filme de mare succes de la Hollywood cu vedete celebre, bijuterii cinematografice independente și divertisment tematic. Serviciul oferă, de asemenea, canale live care difuzează conținut 24/7 fără întrerupere, pentru spectatorii care se bucură de experiența „lean-back”. O caracteristică suplimentară a FilmBox+ concepută cu accent pe consumator o reprezintă Smart Collection Channels - canale care au conținut selecționat de editorii FilmBox în funcție de dispoziție, gen sau ocazie specială - care vor fi adăugate la serviciu în cursul acestui an.

FilmBox+ oferă o soluție centralizată de conținut care răspunde obiceiurilor de vizionare cele mai diverse, combinând experiența de vizionare live cu ușurința și flexibilitatea conținutului la cerere. În prezent, prin FilmBox+, spectatorii pot accesa mii de titluri VOD celebre și peste 8 canale live, oricând și oriunde, prin intermediul dispozitivelor lor conectate la internet.


Despre SPI International

SPI International este o companie mondială de media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente. FilmBox fiind canalul său emblematic, SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut nativ Ultra HD din lume. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologie de ultimă generație, oferind celor peste 90 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv streaming live de programe UHD și canale FilmBox, pe orice dispozitiv conectat la Internet prin playerele globale de streaming sau furnizorii locali OTT. SPI a adăugat recent în portofoliul său serviciul de filme premium Film1 din Olanda, care includ patru canale de filme și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și al programelor de televiziune pe piața internațională. Alianțele solide ale SPI cu furnizorii majori de licențe oferă conținut atractiv, foarte căutat.


4 comentarii despre subiectul „SPI International a lansat serviciul de streaming FilmBox+”:
Anonim

Într-adevăr, e interfata mult mai moderna, in stilul cu e si la celelalte platforme Video on Demand de top.

Cristian

Deocamdata continutul este maxim FHD(scalat si nu nativ,setat pe auto trece direct 720p),iar pentru televizoarele LG nu mai exista aplicatie in LG content store.Pe browser-ul LG merge foarte greu iar canalele live nu sunt compatibile cu el.Continutul la ora actuala destul de subtire iar abonamentul este la 19 ron pe luna,cu primele 7 zile trial(fara plata).Calitate pret este cam mediu (nici scump dar nici ieftin)

Myrel

Dacă nu merge aplicatia pe smart tv , tot degeaba

Costi

Poate nu merge aplicatia pe televizorul tau, pe al meu merge perfect.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile