luni, 8 martie 2021

GOLFTV va transmite fiecare moment al Campionatului PLAYERS din Circuitul PGA prin „Every Shot Live”

Fanii golfului din toată lumea* se vor putea bucura de fiecare lovitură în direct pe parcursul Campionatului PLAYERS pe GOLFTV powered by PGA TOUR, anunță reprezentanții Golf Tv printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Începând de joi, 11 martie, fiecare lovitură a fiecărui jucător va fi transmisă în direct pe GOLFTV (lista completă a țărilor mai jos) de-a lungul celor patru zile de competiție de pe THE PLAYERS Stadium Course de la TPC Sawgrass. Fanii vor putea să vadă orice jucător, acțiunea putând fi urmărită în regim de streaming pe mai multe dispozitive. De-a lungul turneului, cei peste 150 de jucători sunt așteptați să realizeze peste 32.000 de lovituri pe parcursul a 72 de cupe.

„Every Shot Live” poate fi urmărit de abonații GOLFTV Live Pass. Fanii se vor putea bucura de acțiune în cadrul unei experiențe noi GOLFTV (disponibil pe mobil, web și TV), cu o grafică nouă, un meniu de navigare îmbunătățit și mai multe funcționalități noi. Gazda digitală a golfului este acum și mai primitoare și reprezintă destinația ideală pentru cele mai noi știri, pentru urmărirea acțiunii de la turnee și explorarea lumii golfului, grație Golf Digest. Eurosport prezintă cele mai importante momente ale PGA TOUR, inclusiv Campionatul PLAYERS, și la TV, într-o selecție vastă de țări.**

De la competiția istorică în sine și până la terenul de golf legendar, Campionatul PLAYERS va oferi tot ce este mai bun în golf pentru a reda experiența cea mai bună fanilor. Jucătorii cei mai importanți din sezonul de golf vor concura pe capodopera lui Pete Dye, THE PLAYERS Stadium Course, un teren care nu favorizează un anumit stil de joc, ci solicită măiestrie în toate aspectele sportului.

Transmisiunile vor utiliza aproape 120 de camere de filmat poziționate pe THE PLAYERS Stadium Course, fiecare grup de joc având stream-ul său dedicat în cadrul „Every Shot Live”.

_____________

* GOLFTV powered by PGA TOUR nu este disponibil în China, Coreea de Sud și Statele Unite. Every Shot Live va fi disponibil la nivel global cu excepția următoarelor țări: Finlanda, Franța, Germania, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Spania, Suedia.

** Acoperirea Eurosport a PGA TOUR include: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Georgia, Grecia, Israel, Italia, Kazahstan, Kârgâzstan, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Norvegia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Tadjikistan, Turkmenistan, Turcia, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan și Vatican. Exclude Finlanda, Franța, Marea Britanie și Suedia în 2021 (drepturile Discovery devin disponibile în aceste țări mai târziu), precum și Belgia, Germania, Islanda, Olanda, Polonia și Spania.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.pgatour.com/everyshotlive.html



Despre GOLFTV

GOLFTV powered by PGA TOUR este „gazda digitală a golfului” pentru comunitatea globală de fani. La bază, GOLFTV este un serviciu de streaming video live și la cerere, care difuzează fiecare moment al PGA TOUR, European Tour și Ladies European Tour, împreună cu cei mai importanți jucători din lume, către o audiență globală, săptămânal. Creat cu inovația în prim-plan, GOLFTV aduce o nouă forță, creativitate și o tehnologie imersivă în lumea golfului. Acesta aspiră să ofere fanilor un nou mod de a consuma, viziona, juca acest sport în fiecare zi. GOLFTV face parte din Discovery, lider mondial în divertismentul inspirat din viața reală, cu un portofoliu extins de platforme dedicate consumatorilor. Vizitați GOLF.TV și urmăriți @GOLFTV pe Twitter pentru cele mai recente informații.


Despre PGA TOUR

Prin acoperirea celor mai mari jucători de golf, PGA TOUR interacționează, inspiră și are un impact pozitiv asupra fanilor săi, partenerilor și comunităților din toată lumea.

PGA TOUR, cu sediul în Ponte Vedra Beach, Florida, organizează în colaborare turnee din PGA TOUR, PGA TOUR Champions, Korn Ferry Tour, PGA TOUR Latinoamérica, Mackenzie Tour-PGA TOUR Canada și PGA TOUR Series-China. Membrii PGA TOUR compun cei mai buni jucători din lume, care provin din 29 de țări și teritorii (dintre care 94 de membrii din afara Statelor Unite). La nivel global, turneele PGA TOUR sunt difuzate în 216 țări și teritorii în 28 de limbi. Toate turneele sunt organizate ca ONG-uri pentru a maximiza eforturile caritabile, iar până acum turneele din toate circuitele au generat peste 3.2 miliarde de dolari.

Fanii pot urmări PGA TOUR pe PGATOUR.COM, website-ul numărul 1 în golf, pe aplicația PGA TOUR și pe rețelele sociale: Facebook, Instagram (în engleză, spaniolă și coreeană), LinkedIn, Twitter, WeChat, Weibo, Toutiao și Douyin.


Niciun comentariu despre subiectul „GOLFTV va transmite fiecare moment al Campionatului PLAYERS din Circuitul PGA prin „Every Shot Live””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile