luni, 1 martie 2021

Mărțișorul aduce la Digi 2 LUUUNI cu o super-ofertă pentru extraopțiunea MAXPAK

 - Abonații care activează extraopțiunea MAXPAK în perioada 1-31 martie vor putea beneficia de 2 luni de gratuitate pentru acest pachet;

- Extraopțiunea MAXPAK include canalele HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, atât în format standard, cât și HD și asigură accesul la platforma HBO GO.

Campania 2 LUUUNI, lansată în parteneriat cu HBO, marchează începutul primăverii prin noi oferte pentru abonați, anunță RCS RDS printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog Romania.. La Digi, sărbătoarea Mărțișorului se celebrează în perioada 1-31 martie. Astfel, clienții care dețin sau contractează serviciul de televiziune digitală și își activează extraopțiunea MAXPAK vor avea acces gratuit timp de 2 luni la canalele și serviciile incluse în aceasta.

Pentru a beneficia de promoție, clienții noi trebuie să contracteze serviciul de televiziune digitală pe o durată de 24 de luni și să activeze extraopțiunea MAXPAK. Oferta este disponibilă atât pe site-ul DIGI.ro, în punctele de prezență Digi, cât și prin apelarea serviciului Relații Clienți, iar gratuitatea se aplică în primele 2 luni de la data activării extraopțiunii.

Promoția vizează și clienții care dețin deja serviciul de televiziune digitală, dar nu au optat, până acum, pentru extraopțiunea MAXPAK. Aceasta se poate activa în perioada 1-31 martie din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezență Digi sau prin apelarea serviciului Relații Clienți.

De asemenea, clienții Digi care au active, la aceeași adresă, serviciile de televiziune digitală sau prin satelit (DTH – direct-to-home), alături de serviciul de internet fix și extraopțiunea HBO sau MAXPAK vor putea viziona conținutul disponibil pe platforma HBO GO fără niciun cost suplimentar. Aceasta găzduiește peste 7.000 de ore de conținut pentru cinefili: seriale, filme de top, documentare și programe speciale, episoade difuzate înainte de premiera la TV, producții originale HBO, HBO Max, Warner Bros., DC, dar și de la alte programe de la producători de conținut de renume.

Printre titlurile importante de care se pot bucura clienții în perioada următoare se numără În izolare, Moșteniri, Cartea pierdută a vrăjitoarelor sau seriile complete Hobbitul și Stăpânul inelelor. În plus, pe HBO GO vor fi disponibile cele mai așteptate producții cinematografice, precum Zack Snyder – Liga dreptății (din 18 martie, disponibil în aceeași zi cu premiera din SUA) și Femeia fantastică 1984 (din 1 aprilie). 


Despre Grupul Digi 

Grupul Digi este liderul segmentului de servicii de internet fix și pay-tv în România, cu 55% cotă de piață pe fiecare dintre aceste segmente, potrivit datelor comunicate de autoritatea de reglementare ANCOM, pentru primul semestru al anului 2020. Totodată, grupul este unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia (doar ca Mobile Virtual Network Operator – MVNO – pe această piață). Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 8,4 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2019.  În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate. 


Despre HBO EUROPE

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a cinci servicii care acoperă 21 de țări. În Europa Centrală, HBO este disponibil direct abonaților și prin operatori din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia & Herțegovina și Moldova. În Scandinavia, HBO Nordic (The Home of Series) oferă un serviciu premium SVOD direct consumatorilor și prin operatori-parteneri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.  În Spania, HBO España este disponibil ca serviciu SVOD și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Spania. În Țările Baltice, conținutul HBO este disponibil prin partenerul exclusiv Telia în Estonia, Letonia și Lituania. HBO Europe produce conținut original local în Europa Centrală din 2010, iar din 2016 și-a extins activitatea de producție în Scandinavia și Spania. Printre următoarele producții HBO Europe se numără: Umbre III (România), Wataha III (Polonia), Patria (Spania), Foodie Love (Spania), 30 Coins (Spania), Gösta (Suedia), The Sleepers (Republica Cehă), The Pioneer (Spania), Beforeigners (Norvegia), Beartown (Suedia), and Whatever (Spania).


4 comentarii despre subiectul „Mărțișorul aduce la Digi 2 LUUUNI cu o super-ofertă pentru extraopțiunea MAXPAK”:
Anonim

Foarte frumos din partea DIGI. Bravo lor

icirciu

Am activat extraoptiunea Maxpak pt satelit și recepționez Cinemax și trei HBO, HBO Go nu intra. Menționez că la aceiași adresă am Televiziune cablu, internet fix, televiziune satelit și 2 ab.telefon mobil.

Cristi

icirciu, HBO GO nu e o televiziune, ci este o platforma video online. O accesezi cu telefonul, tableta sau computerul tau conectate la internet sau prin aplicația dedicată HBO GO de pe televizorul tau Smart compatibil sau de pe laptop ori PC prin browser web la adresa https://hbogo.ro/ .

Anonim

Pentru HBO GO gratuit trebuie sa ai activ, la aceeași adresă, și serviciul de internet fix de la Digi, nu de la alții.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile