luni, 8 martie 2021

Serialul “O singură privire”, difuzat de Timeless Dizi Channel România

Serialul „O singură privire” care poartă marca renumitei companii turcești de producții TV Ay Yapim și îi are ca protagoniști pe carismaticii actori Seda Bakan și Kadir Doğulu va începe pe 8 martie pe canalul Timeless Dizi Channel România, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit.

Seda Bakan, 35 de ani, e o actriță care face parte din noul val al cinematografiei turcești, cu 7 filme la activ și peste 10 seriale. Kadir Doğulu, de aceeași vârstă cu Seda Bakan, s-a lansat în showbiz prin apariția într-un videoclip, după care ofertele pentru roluri au început să curgă. Interesant este că Doğulu a lucrat multă vreme ca chef, iar în acest serial interpretează rolul unui... chef care și deține restaurantul! Dar el este cunoscut publicului românesc mai ales în calitate de... soț al frumoasei și celebrei actrițe turcești Neslihan Atagül, care și ea poate fi urmărită pe Timeless Dizi Channel în „Dragoste infinită”. 

„O singură privire” are toate ingredientele unui serial de succes: dramă, pericole, întorsături de situație și, bineînțeles, multă dragoste. Leyla (Seda Bakan) este o mamă singură care se căsătorește cu bogatul om de afaceri Hașmet pentru a-i putea oferi fiului ei o viață mai bună. Cu toate acestea, lucrurile iau o turnură neașteptată chiar în ziua nunții sale, când Leyla descoperă că Hașmet are o latură întunecată. Alper (Kadir Doğulu), care este angajatul lui Hașmet, o ajută să fugă și cei doi se îndrăgostesc, inevitabil.  

Serialul explorează multe dintre întrebările pe care ni le punem sau ni le-am pus de-a lungul vieții referitor la ce am face și până unde am merge în numele iubirii. „O singură privire” iese din tiparele serialului-maraton turcesc: are 22 de episoade, foarte bine legate, cu un joc actoricesc convingător. Criticii au lăudat și modul în care a fost scris scenariul, fără „balast” cinematografic. 

Iată ce declara Seda Bakan imediat după lansare: „Ce deosebește acest serial de altele este tensiunea fără sfârșit. Orice se poate întâmpla în orice moment. Povestea este atât de tensionată încât ceva ar putea exploda oricând! Când vine vorba de așteptări și acțiune, pot spune că este unul dintre cele mai bune scenarii pe care le-am citit vreodată. Pare că ne lăudăm pe noi înșine, dar este adevărul!”

La rândul său, Kadir Doğulu spunea: „Este o poveste de dragoste frumoasă și foarte sinceră, dar, desigur, nu începe ca o poveste de dragoste. Îl interpretez pe Alper, care este și bucătar și om de afaceri. Este căsătorit și are o fiică. După un accident al soției și fratelui său, viața lui Alper se schimbă drastic – e momentul în care își dă seama că oamenii din jurul său, inclusiv soția sa, nu au fost de încredere. Apoi, o va întâlni pe Leyla și viața lui se schimbă iar. Este o poveste romantică, plină de iubire și acțiune.”

Primul episod din „O singură privire” va fi difuzat luni, 8 martie, la ora 20:10, pe Dizi România. Episoade noi vor fi apoi în fiecare seară de luni până vineri.


Un comentariu despre subiectul „Serialul “O singură privire”, difuzat de Timeless Dizi Channel România”:
Anonim

pare un serial bun poate pe viitor acest post sa intre la digi tv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile