marți, 20 aprilie 2021

Sony nu mai închide din această vară PlayStation Store pentru PS3 și PS Vita, ci doar magazinul online pentru PSP

Sony s-a razgandit și nu mai închide din aceasta vara magazinele PlayStation Store pentru PS3 și PS Vita. Deci veți putea cumpăra in continuare jocuri in format digital pentru aceste console, cel puțin în viitorul apropiat. Compania va închide totuși magazinul PSP din data de 2 iulie 2021. După această dată, veți putea doar descărca jocurile de PSP pe care le-ați achiziționat anterior.


Președintele și CEO-ul Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, a scris într-o postare pe blog că după o analiză a reacției publicului privind închiderea planificată a magazinelor PS3 și Vita, "este clar că luasem o decizie greșită. Vom menține operaționale magazinele PlayStation Store pentru dispozitivele PS3 și PS Vita".

Ryan a spus că Sony a avut inițial din mai multe motive privind decizia închiderii acestor magazine, printre care și posibilitatea de a se concentra mai mult pe platformele pe care majoritatea utilizatorilor de console Sony joacă în prezent jocuri, cum ar fi PlayStation 4 și PlayStation 5. El a citat, de asemenea, „provocările de asistență comercială” pentru sistemele mai vechi.

Observăm însă că mulți sunt incredibil de pasionați să poată cumpăra în continuare jocuri clasice pe PS3 și PS Vita, așa că mă bucur că am reușit să găsim o soluție pentru a continua operațiunile”, a adăugat Ryan. 

Decizia de a închide PlayStation Store pe PS3 și Vita a fost întâmpinată cu o reacție puternică din partea multor fani. Este imposibil să joci multe jocuri PS3 sau Vita pe PS4 sau PS5, cu excepția cazului în care sunt disponibile pe PlayStation Now sau au fost relansate pe PS4. Acest impediment a creat îngrijorarea că multe jocuri nu vor mai fi disponibile pentru achiziționare dacă magazinele online vor fi închise.

Decizia Sony a fost de asemenea o surpriză uriașă și pentru dezvoltatorii de jocuri pentru Vita, care erau nevoiți fie să grăbească finalizarea jocurilor pentru a le lansa înainte ca magazinul să închidă, fie să abandoneze complet proiectele.


5 comentarii despre subiectul „Sony nu mai închide din această vară PlayStation Store pentru PS3 și PS Vita, ci doar magazinul online pentru PSP”:
Anonim

Bravo Sony !

Anonim

La ce foame de bani o sa fie in anii următori prost sa fii să închizi ceva ce știi ca merge cât de cât.

Anonim

Ei sunt cei mai tari.

Anonim

Cei mai tari în ce?

Gaby

Wow, Horizon Zero Dawn Complete Edition gratis pe Sony PlayStation acum!! In programul Play at Home!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile