joi, 13 mai 2021

Chill FM devine Digi 24 FM. Licențele Digi 24 FM (Chill FM), Dance FM, Digi FM și Pro FM, cedate către Campus Media TV

În ședința CNA de astăzi au fost discutate solicitările S.C. RCS&RDS SA București privind modificarea licenței audiovizuale Chill FM (denumire, format de principiu, structură serviciu de programe) în Digi 24 FM, precum și cedarea licențelor audiovizuale Chill FM, Dance FM, Digi FM și Pro FM către S.C. Campus Media TV. Solicitările au fost depuse în data de 14 aprilie 2021.


Chill FM devine așadar Digi 24 FM, iar formatul de principul se schimbă din tematic muzical în tematic știri. De asemenea, a fost modificată si structura serviciului de programe: procentul de producții de la alți producători a scăzut de la 100% la 20% (procentul de 20% reprezintă publicitatea ce va fi difuzată de Digi24 FM), iar procentul programelor retransmise a crescut de la 0% la 80% (Digi 24). 

Lucian Mihai, reprezentatul companie solicitante, a explicat: "Este vorba despre o cesiune intra grup. Societatea RCS RDS desfășoară mai multe activitati: oferă servicii de telefonie fixă si mobilă, internet fix si mobil, servicii de retransmisie programe tv si deține mai multe posturi de televiziune și de radio. Din 2019 am dorit sa optimizăm costurile și am transferat de la RCS RDS către Campus Media Tv postul de televiziune Digi 24. De atunci postul tv a crescut în audiențe și in calitatea emisiunilor, ceea ce a demonstrat că a fost o mișcare  de succes, pe care dorim sa o continuam și prin transferarea activităților de radio. De asemenea, va fi transferat și personalul care este implicat în această activitate.de radio. Odată cu aceasta, am dori sa facem un mic experiment și să transformăm un post de muzică (nr: Chill FM emite terestru în București) într-un post de știri (nr: Digi 24 FM)".

Vera Secrieru de la Digi 24 a explicat: "Nu credem că se vor confunda cele două branduri, pentru că Digi FM are un profil bine definit pe piață, difuzează și muzică, dar au și producție proprie. Acest nou post de radio Digi 24 FM va transmite integral conținutul editorial al televiziunii Digi 24. Ne-am gândit și că publicul nostru este foarte mobil: vom atrage de exemplu publicul care este mult timp la volan sau care pur si simplu dorește sa asculte acest post de radio".

Solicitările au fost aprobate in unanimitate de membrii CNA prezenți în ședință.

Posturile menționate anterior le puteți regăsi și în lista de recomandări de stații radio online de pe HD Satelit.


11 comentarii despre subiectul „Chill FM devine Digi 24 FM. Licențele Digi 24 FM (Chill FM), Dance FM, Digi FM și Pro FM, cedate către Campus Media TV”:
Anonim

Din pacate cam singurul post de radio de gen dispare.
Pacat...

Anonim

Pacat....

Unknown

Digi 24 FM unde baga pe satelit digi

xxx

Dance Fm singuru post de radio care il ascultam aproape zilnic :( si dispare ! incredibil asa ceva :( noroc ca au bagat Mooz dance ala :!

Anonim

o sa ajunga ca fiecare post tv sa aiba si un post de radiplo fm, dar cine asculta postul fm in loc de postul tv?

Gaby

Anonim, de exemplu, in mașină cum asculți postul tv in boxele auto? Doar daca ai telefonul cu net, semnal la net și posibilitatea sa-l conectezi prin bluethoot la sistemul audio. Complicat. Mai simplu in FM.

Anonim

aveti dreptate dl gaby dar euam zis ingeneral fiecare post tv are sifm numise pare corect

Gino

Ce griji mai au unii... Sari peste acel radio, daca nu tu se pare corect că televiziunile să fi transmise audio și pe radioul propriu. 😆

Anonim

De peste 1 an Chill FM imi mergea la serviciu, acasa si noapte, cand dorm (in surdina).
Se duce si asta...ma voi reprofila pe Magic FM se pare, dar au destul de multa publicitate :(
A.

Anonim

dance fm nu dispare doar e mutat pe alta firma

Unknown

Pe ce dată se va lansa Digi 24 FM?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile