miercuri, 12 mai 2021

Finala Coppa Italia va fi transmisă în Ultra HD pe Rai 4K

Finala Cupei Italiei (meci de fotbal în care se confruntă Atalanta și Juventus) va fi transmisă în direct în rezoluție Ultra HD pe Rai 4K (canalul 210 la Tivùsat),. Este o premieră înainte de Campionatul European de Fotbal, care va fi difuzat de asemenea în rezoluție Ultra HD pe Rai 4K. Finala Cupei Italiei va fi transmisă și de Rai 1 HD, pe Tivùsat, dar și în sistem tv digital terestru în Italia.

Finala Coppa Italia va avea loc miercuri, pe 19 mai, de la ora 21:45 (ora României), pe stadionul Mapei din Reggio Emilia. Va fi un meci foarte interesant, între echipe care trăiesc momente foarte diferite: pentru jucătorii de la Juventus este ultima șansă de a se salva de la un sezon mai nefericit și ajunge la al 14-lea trofeu din această competiție, iar pentru jucătorii Atalantei, pe de altă parte, posibilitatea de a ajunge la un trofeu pe care nu l-a mai câștigat din foarte îndepărtatul sezon 1962-1963. Câștigătorii vor putea să provoace pe Inter, care tocmai a devenit campioana italiană în sezonul 2020/21, pentru Supercupa Italiei, care va avea loc la o dată încă nestabilită.

Pentru a viziona televiziunea Rai 4K pe platforma tivùsat aveți nevoie de un dispozitiv certificat tivùsat (decodor sau televizor cu CAM), o antenă satelit orientată către Eutelsat Hotbird 13 ° Est și un smartcard cu versiunea compatibilă cu decriptarea televiziunilor 4K de la tivùsat, de exemplu cel negru.


2 comentarii despre subiectul „Finala Coppa Italia va fi transmisă în Ultra HD pe Rai 4K”:
Anonim

Oare la noi va transmite Look 4K finala in Ultra HD? Sau măcar pe Look Sport in HD? Programul Look Sport nu e decât pentru câteva zile afișat.

Gino

Am card Tivusat, RAI 4K sigur vor transmite si in HDR, nu doar 4K.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile