vineri, 28 mai 2021

„Micul Meu Ponei: Viață de Ponei”, în premieră la Minimax

De ziua lor, 1 iunie, cei mici au parte de un dar special marca Minimax: premiera noului desen animat, „Micul Meu Ponei: Viață de Ponei”, de la ora 18:30, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Minimax difuzează o doză dublă, câte două episoade, zilnic de la aceeași oră, din acest super serial animat,  în care accentul se pune pe importanța prieteniei și distracția fără sfârșit din lumea magică a poneilor. 

Postul de televiziune Minimax îi invită, așadar, pe cei mici să descopere partea amuzantă a prieteniei. Așa cum elevii în general își vizitează prietenii acasă după școală, micii ponei își petrec mare parte a timpului la Sugarcube Corner, un loc delicios. Acolo, Pinkie Pie este mereu pregătită să le servească cupcake-uri cremoase clientelor ei preferate - cele mai bune prietene ale ei. Aventurile și misterele de care au parte cea mai tare gașcă de prietene, Mane 6, sunt și ele cu specific culinar, mai ales legate de desert. 

Atunci când există o sursă misterioasă de poțiuni magice, aventurile cotidiene legate de cupcake-uri și creme nereușite devin mult mai caraghioase și pline de farmec! 

„Micul Meu Ponei: Viață de Ponei” este al cincilea serial din franciza plină de succes pe plan internațional și a apărut în 2020, ca un spin-off al unui alt hit, „Micul Meu Ponei: Prietenia este Magică”, de asemenea difuzat de Minimax. Față de predecesorul său, noul serial de desene animate are un ton mai umoristic și abordează un nou stil de animație. 

Povestea originală Micul Meu Ponei a început acum 40 de ani, în 1981, cu o linie de jucării. Poneii au coama și coada colorată în culorile curcubeului și fiecare are parte de câte un simbol pictat pe corp, care le reprezintă personalitatea. Prima serie de desene animate, numită simplu „Micul Meu Ponei”, a apărut în 1986 și a avut 65 de episoade, în două sezoane. 

De atunci, micuții ponei au avut parte de peste 350 de episoade, un film, apărut în 2017, și 2 episoade speciale de sărbători care să captiveze și să fidelizeze generații întregi de fani.


Niciun comentariu despre subiectul „„Micul Meu Ponei: Viață de Ponei”, în premieră la Minimax”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile