miercuri, 12 mai 2021

VH1 Europe devine MTV 00s. MTV lansează în Polonia NickMusic, o televiziune de muzică pentru copii.

ViacomCBS, proprietarul MTV, va lansa o televiziune de muzică pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani: în iunie, NickMusic va ajunge pe piața poloneză, unde va înlocui MTV Music 24.

NickMusic va găzdui cei mai populari artiști în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 6-11 ani, precum Ariana Grande, Ed Sheeran, Dua Lipa și Justin Timberlake.

"Portofoliul nostru include, printre altele, MTV 90s, MTV Hits și MTV 00s. Este un pas natural lansarea pe piață și a unei televiziuni muzicale pentru generațiile următoare", explică printr-un comunicat pentru presă Agnieszka Odachowska, PR manager ViacomCBS din Polonia, proprietar al NickMusic.

NickMusic nu va difuza publicitate si nici emisiuni sponsorizate. Televiziunea NickMusic este deja disponibilă, printre altele, în SUA, Belgia și Olanda.

Agnieszka Odachowska amintește că MTV are o importantă recunoaștere mondială ca brand pentru tineret, prezent în 181 de țări: "Aceasta este probabil cea mai bună dovadă că nu intenționăm să renuntam la MTV în Polonia, ci dimpotrivă, să construim o ofertă personalizată pentru un public în schimbare".

Din septembrie 2020, 4fun Kids (4fun TV) difuzează în Polonia muzică pentru copii, adresată telespectatorilor cu vârste cuprinse între 1 și 8 ani.

NickMusic va înlocui MTV Music 24 (MTV Music până în martie 2020), care în 2017 a înlocuit Viva Polska în Polonia. Nickelodeon, Nick Jr și Nicktoons sunt difuzate sub marca Nickelodeon în Polonia. Portofoliul ViacomCBS pe piața poloneză include, de asemenea Paramount Channel și Comedy Central.

De menționat că de la 1 august 2021, numele de marcă al canalului muzical VH1 Europe se va schimba în MTV 00s, conform DTV News.

Concentrându-se pe începutul anilor 2000, această televiziune completează hiturile actuale de pe MTV Hits, precum și conținutul clasic disponibil pentru MTV 80 și MTV 90.

Canalul MTV 00s va fi mai ușor de acceptat decât VH1, deoarece sondajele internaționale arată că marca MTV este mai cunoscută decât cea a VH1.

UPDATE 2 august 2021: De astăzi de la ora 6:00 dimineața, VH1 a devenit MTV 00s.


6 comentarii despre subiectul „VH1 Europe devine MTV 00s. MTV lansează în Polonia NickMusic, o televiziune de muzică pentru copii.”:
Anonim

VH1 chiar imi plăcea. Ideea ar fi ca vor schimba numele dar și generația de muzica. Păcat. O schimbare la fel de prost primită ca cea cu Paramount Chanel care s-ai Chiș și și-a trimis fanii la Comedy Central.

Serban Iordache

MTV nu mai are de mult timp nicio treabă cu muzica. Acum au pus pe butuci și singurul lor canal cu muzică non-stop.

Anonim

LOL MTV nu mai e demult un canal de muzica ! vh1 chiar era dar vad ca s-a terminat si cu el ! pacat imi aduce aminte de Paramount chanel unde vedeai filme misto de multe ori iar acum nu mai exista !!

Cristi

@Serban Iordache - probabil ești la Digi și faci comparație între două canale existente - VH1 și MTV Europe.

MTV Europe, într-adevăr, în afară de primele ore ale dimineții, difuzează doar reality-show-uri.

În schimb, mai există:

MTV 80's (fostul VH1 Classic) - care difuzează non stop clipuri din anii '80.
MTV 90's (fostul MTV Rocks) - care difuzează non stop clipuri din anii '90.
MTV Hits - care difuzează non stop clipuri din topurile actuale.
Club MTV (fostul MTV Dance) - care difuzează non stop clipuri de club ale tuturor timpurilor.
MTV LIVE HD - care difuzează non stop clipuri actuale și din anii 2010's la calitate HD.
VH1 - care rămăsese singur, concentrat mai mult pe muzica anilor 2000's și va deveni MTV 00's completând portofoliul.

Unknown

Foarte bun este mtv 00s

Gaby

Cea mai buna grila cu Mtv ‘80 ‘90 ‘oo si cele de actualitate Mtv Hits Mtv Club etc le gasesti in grila UPC -VODAFONE cea mai completa grila de programe.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile