vineri, 14 mai 2021

Prime Video a lansat interfața în limba română. Mai multe filme și seriale subtitrate în românește.

Recent, platforma VOD Prime Video de la Amazon a lansat interfața de utilizator în limba română. De asemenea, un număr și mai mare de producții oferă acum posibilitatea de a alege subtitrarea în românește. Unele filme au chiar subtitrare exclusiv în limba română. Diacritice precum "ș" și "ț" sunt afișate corect în subtitrare. Filmele subtitrate în românește au acum și titlul și descrierea în limba română. Unele producții din platformă sunt Ultra HD 4K cu HDR.

Platforma Prime Video oferă acces la programe Amazon Original exclusive (precum The Grand Tour, Tom Clancy's Jack Ryan și The Man in the High Castle), dar și de filme și seriale populare la 27,99 RON / lunar. Există o ofertă în acest moment de 13,99 RON/lunar, preț promoțional valabil până la 30 iunie 2021. Este destul de posibil ca prețul de 13,99 RON/lunar sa se mențină pentru abonamentele ce au fost achiziționate în perioada promoției (atât timp cat nu sunt anulate) pentru o durată nedeterminată, nu doar până la data finalului promoției (adică nu doar până la 30 iunie 2021). Prima săptămână de încercare este gratuită (cardul trebuie să fie emis de o bancă din România). Poți anula oricând accesând Contul tău și modificând setările abonamentului. În plus, te bucuri de acces la Twitch Prime. Beneficiezi de jocuri gratuite, stimulente și multe altele pe Twitch.tv.

Utilizatorii pot viziona pe web sau cu aplicația Prime Video pe telefon, tabletă sau pe anumite modele de Smart TV. Se pot utiliza până la 3 dispozitive simultan. De asemenea, se poate viziona offline în aplicația Prime Video, descărcând titluri pe iPhone, iPad, tabletă sau pe dispozitive bazate pe Android. Se poate controla utilizarea datelor în timpul descărcării și vizionării de videoclipuri pe anumite telefoane sau tablete. Pentru a accesa platforma, este necesar inițial să creați un cont pe amazon.com.

Aplicația se poate descărca pentru Android, dar si de pe App Store, Samsung Galaxy Store sau din magazinul Microsoft. Platforma web se poate accesa aici: primevideo.com.


12 comentarii despre subiectul „Prime Video a lansat interfața în limba română. Mai multe filme și seriale subtitrate în românește.”:
Anonim

Astfel, serviciul Prime Video devine și în România un concurent important pe piața serviciilor video la cerere, dominată de Netflix si HBO GO.

Sandu A

Da, e de cateva zile in românește interfața Amazon Prime. E ceva super. Si da, tot mai multe filme sunt in romana!

Daniel S.

Mulțumesc pentru informație, am încercat platforma acum ceva timp și m-a descurajat tocmai acest aspect al subtitrarilor în română pentru foarte puține filme.

Anonim

cum se intra pe platforma, trebuie sa ai cont, e cu id, parola, cu plata?

Sandu A

E exact cum scrie in știre, trebuie sa faci cont si sa bagi datele cardului. Nu e gratuit decât 7 zile, iar daca nu dezactivezi abonamentul in cele 7 zile, vei plăti cel puțin o luna, adică 13,99 lei.

Andreas

Urmeaza HBO MAX!

Ion

@Anonim: "cum se intra pe platforma, trebuie sa ai cont, e cu id, parola, cu plata?"
Cum sa nu intelegi un articol de cateva randuri in care ai detaliile despre care ai intrebat?

Tudor Florin Catalin

Am achiziționat abonament la 13,99 lei. După data de 30 iunie voi fi taxat la același tarif sau la 27,99 lei ! Serialul Tom Clancy's Jack Ryan nu are disponibilă momentan subtitrare in limba romana. Conținutul este cu mult sub cel al platformei Netflix.

Florin77

Da, dar si Netflix costă 11,99 EUR, adică 60 lei, daca vrei sa vezi 4K. Pe Amazon Prime Video vezi in 4K cu un sfert/jumatate din pretul pe care il platesti la Netflix pentru 4K.

Eu zic ca la 13,99 lei merita testat o luna plus o saptamana.

Oricum, ideile ontopic sunt că au acum meniurile in romana si ca sunt mai multe filme si seriale subtitrate. Nu zice nimeni ca sunt absolut toate subtitrate sau au mai multe decat Netflix. Cu siguranta in viitor se va dezvolta, asa a fost si la Netflix la inceput.

mihai_p

apliatia pentru obil nu e tradusa

mihai_p

tot din app vad ca are ultimul updaate din 7 mai 2021 si la ce e nou zice ca este disponibila acum in peste 200 de tari si teritorii si permite downloadul prin wifi si internet mobil

Gaby

Tudor Florin Catalin, serialul Tom Clancy's Jack Ryan are disponibilă subtitrare in limba română pe Amazon Prime Video, verifică mai atent. Comută subtitrarea pe limba română și activează manual dacă nu îți apare. La mine merge perfect.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile