joi, 13 mai 2021

Televiziunea Profit.ro devine Profit News

După o perioada de inactivitate, CNA a revenit astăzi cu o nouă ședința, în cadrul căreia au fost discutate și solicitările depuse pe 24 martie 2021 de către S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL Cluj-Napoca pentru PROFIT.RO / PROFIT.RO HD, privind modificarea denumirii, formatului de principiu și a structurii serviciului de programe.


Denumirea se schimbă din PROFIT.RO / PROFIT.RO HD în PROFIT NEWS / PROFIT NEWS HD.

Formatul de principiu se schimbă din generalist in tematic (știri si informații).

Structura serviciilor de programe rămâne aceeași (producție proprie 80%, iar producții audiovizuale de la alți producători 20%). Procentul operelor audiovizuale românești rămâne de 75%.

Procentul programelor de informare crește de la 55% la 75%, iar programele educative sunt eliminate (de la 15% la 0%)

"Profit.ro s-a lansat in septembrie 2018, dată la care ne-am propus să furnizăm informatii și soluții celor interesați de produse sau servicii financiare, investiți sau oportunități de afaceri. Ne adresăm unui public format din adulți activi în mediul urban, cu venituri medii și peste medie, proprietari de afaceri, manageri din companii naționale sau multinaționale, la nivel local și național. După un an de la lansare am anunțat parteneriatul cu Bloomberg, prestigioasa instituție media cunoscută pentru acuratețea și relevanța conținutului furnizat, ceea ce ne motivează să suplimentăm și să difuzăm buletine informative din două în două ore, motiv pentru care ne-am prezentat în fața dvs. pentru aprobarea schimbării denumirii serviciului de programe din Profit.ro în Profit News, respectiv modificarea formatului de principiu din canal generalist în știri și informații", a explicat Sorin Lăpușan, reprezentantul postului tv.

Solicitările au fost aprobate in unanimitate de membrii CNA prezenți la ședință.


2 comentarii despre subiectul „Televiziunea Profit.ro devine Profit News”:
Anonim

La Orange TV Satelit pe când va fii introdus Profit News HD

Anonim

Cam repede își schimbă numele această televiziune.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile