sâmbătă, 12 iunie 2021

Discovery: Prelungire cu cinci ani a drepturilor de difuzare pentru Roland-Garros

Discovery și Fédération Française de Tennis (FFT) au anunțat prelungirea cu cinci ani a acordului privind drepturile de difuzare pentru Roland-Garros în peste 50 de țări*. Acest nou parteneriat va fi valorificat de Eurosport, Discovery + și rețeaua sa de canale gratuite din Europa. Eurosport a difuzat fiecare turneu Roland-Garros începând cu anul 1989.

Andrew Georgiou, președinte Eurosport și Global Sports Rights & Sports Marketing Services, a precizat: „Colaborarea noastră cu Roland-Garros se întinde pe mai mulți ani. În această perioadă am oferit un număr tot mai mare de programe și ne-am implicat tot mai mult în calitate de partener al FFT. Prin parteneriatul reînnoit pe termen lung cu FFT continuăm să aducem în fiecare an tenisul de clasă mondială de la Roland-Garros pentru milioane de fani din Europa”.

Gilles Moretton, președintele FFT, a completat „Faptul că Grand Slam-ul nostru colaborează cu Discovery, o companie cu o acoperire geografică atât de extinsă, ilustrează modul în care Roland-Garros și-a intensificat ambițiile pe scena internațională. Scopul nostru comun este de a oferi o experiență unică pentru toți fanii europeni ai Roland-Garros”.

___________

* Drepturile de difuzare au fost prelungite pentru Albania, Andorra (cu excepția limbii franceze), Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Islanda, Israel, Italia, Kazahstan, Kârgâzstan, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco (cu excepția limbii franceze), Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Regatul Unit, Uzbekistan și Vatican.


UPDATE 14 iunie 2021: Eurosport a remis către HD Satelit Blog România un comunicat despre acest subiect.

ROLAND-GARROS RĂMÂNE PE PLATFORMELE DISCOVERY PENTRU ÎNCĂ CINCI ANI



- Discovery semnează un nou acord pe termen lung cu Federația Franceză de Tenis pentru a transmite Roland-Garros către milioane de fani din Europa

- Parteneriatul extinde asocierea Eurosport cu Roland-Garros peste 35 de ani și întărește statutul său drept Gazda Tenisului


Discovery și Federația Franceză de Tenis au anunțat semnarea unui nou parteneriat prin care Roland-Garros va fi difuzat către milioane de fani din Europa* pentru încă cinci ani. Conform noului acord, Eurosport și discovery+ (în țările în care este disponibil) vor transmite turneul prin rețeaua lor de canale liniare și platforme online în toată Europa, asigurând astfel creșterea audienței tenisului în unele dintre cele mai importante piețe din lume.

Noul contract intră în vigoare în 2022 și asigură extinderea parteneriatului dintre FFT și Eurosport, brandul premium de sport al Discovery. Eurosport a transmis fiecare turneu de Grand Slam de la Roland-Garros din 1989 încoace.

Parteneriatul pe termen lung întărește asocierea Discovery cu FFT, oferind publicului acces la cele mai importante povești de la Roland-Garros și analizele unice ale experților Eurosport pe numeroase platforme liniare și digitale.

Andrew Georgiou, Președinte Eurosport and Global Sports Rights & Sports Marketing Services, a spus: „Relația noastră cu Roland-Garros acoperă mulți ani, iar în tot acest timp, noi am livrat o audiență în continuă creștere și ne-am angajat drept un partener de încredere al FFT.”

„Acoperirea noastră a turneului este recunoscută drept una care ajunge la cea mai largă audiență posibilă, integrând expertiza grozavă pe care o avem și tehnologia inovatoare. Prin acest nou parteneriat pe termen lung cu FFT vom continua să transmitem tenisul de talie mondială de la Roland-Garros spre milioane de fani din Europa în fiecare an.”

Gilles Moretton, Președintele FFT, a spus: „Parteneriatul cu Discovery ilustrează ambiția pe care o are Roland-Garros pe plan internațional. Prin acest parteneriat, scopul nostru este să redăm o experiență unică tuturor fanilor europeni ai Roland-Garros.”

Audiențele digitale ale Eurosport au crescut în Europa în timpul ediției recent încheiate a Roland-Garros grație angajamentului către conținut original, acțiune în direct și analize fără egal. Eurosport a raportat creșteri semnificative ale audienței sale digitale în prima săptămână de turneu în numeroase țări precum Polonia (+122%), Spania (+58%), Rusia (+35%), Regatul Unit (+24%), Italia (+23%) sau Țările de Jos (+12%).
______________

Note:

*Excluzând Franța


Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în toată lumea, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele, prin: portofoliul de aplicații GO; servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi discovery+, Food Network Kitchen și Motor Trend OnDemand; conținutul digital al grupului Nine Media; un parteneriat ce dezvoltă conținut inspirat din realitate și despre istoria naturii cu BBC; și un acord strategic cu PGA TOUR pentru a deveni gazda internațională a golfului. Portofoliul de branduri premium cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, ID, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel și viitoarea multi-platformă dezvoltată ca un joint-venture global alături de Chip și Joanna Gaines, Magnolia Network, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, destinația principală pentru competiții sportive premium, relevante la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

Despre Eurosport

Eurosport este destinația pentru sport nr. 1 din Europa și dezvoltă puterea sportului prin conținut localizat de la cele mai importante evenimente sportive din lume. Drept Gazda Jocurilor Olimpice în Europa, Discovery aduce Eurosport către discovery+, serviciul de streaming direct către consumator, începând cu o selecție de țări, din 2021. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 246 de milioane de abonați, în 75 de țări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 30 milioane de vizitatori unici pe lună. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaționale. Pentru mai multe informații, vizitați corporate.eurosport.com.

Despre Roland-Garros

În ochii fanilor de sport și a publicului larg, Roland-Garros este un eveniment sportiv ce nu trebuie ratat. Ediția din 2020 a Roland-Garros a fost difuzată în 222 de țări din întreaga lume, confirmând statutul turneului drept un eveniment sportiv internațional de primă clasă. Organizat de Federația Franceză de Tenis, Roland-Garros este singurul turneu de Grand Slam jucat pe zgură, una dintre cele mai vechi și nobile suprafețe din istoria tenisului.


Un comentariu despre subiectul „Discovery: Prelungire cu cinci ani a drepturilor de difuzare pentru Roland-Garros”:
Anonim

mare pacat ca cei de la focusat au renuntat la programele discovery,de departe cele mai bune de acest gen.au urmat telekom. pacat, mare pacat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile