joi, 17 iunie 2021

Serverele "Grand Theft Auto Online" și "Max Payne 3" pentru PlayStation 3 și Xbox 360 vor fi oprite

Rockstar Games a anunțat că va opri pe 16 decembrie 2021 serverele Grand Theft Auto Online pentru consolele de jocuri PlayStation 3 și Xbox 360 (și deci modul multiplayer), precum și statisticile prin intermediul Rockstar Games Social Club. Decizia nu afectează modul single player din Grand Theft Auto V.

"Pe măsură ce continuăm să oferim actualizări și asistență pentru versiunile de PlayStation 4, Xbox One și PC ale Grand Theft Auto Online și pregătim lansările din această toamnă a noilor versiuni extinse și îmbunătățite ale Grand Theft Auto V și Grand Theft Auto Online pentru PlayStation 5 și Xbox Series X | S, anunțăm că versiunile pentru PlayStation 3 și Xbox 360 ale GTA Online, inclusiv statisticile de pe site-urilor web prin Rockstar Games Social Club, vor fi închise oficial în data de 16 decembrie 2021. În plus, cardurile Shark Cash pentru GTA Online nu vor mai fi vândute pentru versiunile PS3 și Xbox 360 după 15 septembrie 2021.

Aceste modificări sunt strict pentru versiunile PS3 și Xbox 360 ale GTA Online și nu vor avea niciun impact asupra accesului sau progresului în modul Grand Theft Auto V Story.

În plus, statisticile web prin Clubul social Rockstar Games și diverse caracteristici pentru alte jocuri PS3 și Xbox 360 nu va mai fi accesibile din 16 septembrie 2021. Acestea includ:

- statisticile web, multiplayerul online și clasamentele pentru versiunile PS3 și Xbox 360 ale Max Payne 3

- statisticile web pentru versiunile PS3 și Xbox 360 ale L.A. Noire

Toate aceste modificări nu vor avea niciun impact asupra accesului sau progresului în modul Story pentru oricare dintre aceste titluri de pe oricare dintre platforme.

Dorim să mulțumim comunității GTA Online pentru sprijinul său continuu și așteptăm cu nerăbdare ca jucătorii să își continuă aventura în Los Santos pe platforme de jocuri mai noi".


2 comentarii despre subiectul „Serverele "Grand Theft Auto Online" și "Max Payne 3" pentru PlayStation 3 și Xbox 360 vor fi oprite”:
Andy

Pfffff, nu mai am ce face cu Ps3-ul, doar GTA Online ma mai jucam pe el... Trebuie sa cumpăr neapărat un PS4, ca PS5 nu se găsește deocamdată pe niciunde la preturi normale.

Anonim

Andy, lumea avansează, tehnologia la fel. PS3 e deja aproape consola retro, cat sa mentina serverele? Deja a aparut Playstation 5.

Si eu jucam pe Xbox 360. Dar asta e, a tinut destul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile