luni, 28 iunie 2021

Un nou acord AMC Networks - M7 asigură continuitatea distribuției televiziunilor AMCNI prin Focus Sat

AMC Networks International (AMCNI) și grupul M7 al Canal + au semnat o prelungire cu mai mulți ani a parteneriatului lor pentru Europa Centrală și de Est. Acordul vizează România, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia și asigură, printre altele, continuitatea distribuției portofoliului de televiziuni cu plată ale AMCNI prin platforma Focus Sat.

Stefano Colombo, vicepreședinte al departamentului de conținut al M7, a precizat: „Suntem foarte mulțumiți de continuitatea și consolidarea parteneriatului nostru de lungă durată pe piețele din Europa Centrală. Noul acord oferă abonaților noștri conținutul atractiv și diversificat a AMCNI, consolidând atât ofertele noastre liniare, cât și cele la cerere”.

Levente Málnay, EVP / MD al AMCNI Europa Centrală și de Nord, a adăugat: „Grupul M7 și AMCNI colaborează de aproape 20 de ani pentru a aduce publicului sport și divertisment, iar această alianță îmbunătățită evidențiază cererea pentru conținutul nostru. Noul nostru acord multi-teritorial va oferi și în următorii ani o selecție diversificată de divertisment clienților M7 din Europa Centrală”.


Niciun comentariu despre subiectul „Un nou acord AMC Networks - M7 asigură continuitatea distribuției televiziunilor AMCNI prin Focus Sat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile