joi, 15 iulie 2021

7 zile gratuit pe PrimaPlay, noua platformă video a grupului Clever

Grupul Clever a anunțat printr-un comunicat pentru presă că a lansat o nouă platformă online: PrimaPlay.ro oferă competițiile sportive transmise de televiziunile Look Sport, precum și știrile şi show-urile televiziunii generaliste a grupului, Prima TV. De asemenea, include și programele de la  celelalte televiziuni ale grupului, respectiv Cinemaraton, Comedy Est, Profit TV și Agro TV.

De menționat că prin intermediul noii platforme, fotbalul românesc va fi disponibil oriunde în lume: pe PrimaPlay.ro vor putea fi vizionate in direct, de românii de pretutindeni, meciurile echipelor din Liga1. 

Pe PrimaPlay.ro se vor regăsi transmisii ale canalelor LOOK SPORT: Liga 1, Liga 2, Cupa României, La Liga, Formula 1, Moto GP, turnee ATP 250, toate cupele europene din handbalul masculin și feminin, campionatele europene și mondiale de handbal feminin şi masculin, toate cursele din sporturile cu motor din România, gimnastică artistică și ritmică, tenis de masă, emisiunile Prima TV precum și știrile Focus.

Adrian Tomşa, managing partner al Grupului Clever, a explicat: “Din 15 iulie vrem se oferim românilor platforma PrimaPlay cu acces la competiţiile sportive ale canalelor LOOK SPORT şi la emisiunile preferate ale Prima TV. Extinderea în zona de online este un pas important în dezvoltarea Grupului Clever iar PrimaPlay cu siguranţă va aduce plus valoare în piaţa online din România care se află într-o continuă evoluţie. Prin această lansare, canalele grupului (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, Profit TV, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est) vor putea fi urmărite în direct oricând, oriunde, pe baza unui abonament lunar.

Orlando Nicoara, managing partner EAD.ro: "Ne bucurăm să anunţăm că, în premieră, românii din diaspora vor avea acces la fotbalul românesc din Liga 1 şi vor putea să urmărească meciurile echipelor preferate din orice colţ de lume. Platforma PrimaPlay, dezvoltată de Grupul Clever, partenerul EAD pe Liga 1 şi alte competiţii sportive, este prima platformă unde fotbalul românesc va putea fi văzut, în condiţii sigure şi legale, de către orice iubitor al fotbalului românesc din întreaga lume.

Abonamentul Prim Play costă 29,99 lei lunar și va putea fi accesat de pe telefon, PC, laptop, televizor smart, tabletă. Se oferă cont de încercare gratuită pe primaplay.ro pentru 7 zile.


8 comentarii despre subiectul „7 zile gratuit pe PrimaPlay, noua platformă video a grupului Clever”:
Cornel

Platformele acestea or să fie "viitorul" programelor TV și al conținutului media. Te abonezi la cate platforme vrei și nu mai depinzi de cablisti să-ți bage posturile dorite.

Anonim

Da, da.... 30 lei ori câte platforme?

Dany

Oriunde in lume nu cred. Am făcut cont si îmi scrie ca acest program e accesibil doar pe teritoriul României. Eu sunt in Italia. Poate este doar problema mea.

Anonim

Oriunde in lume se referă la fotbalul românesc, nu și la toate celelalte emisiuni live. Unele merg, unele nu merg. Dar fotbalul românesc merge oriunde live.

Dany

Voi verifica dupaamiaza. Alfel nu are rost sa fac abonament. Doar pentru fotbalul românesc.

Florin77

Merg și toate celelalte emisiuni în direct, dar acelea doar din România, așa e?

Dany

Confirm faptul ca Academica- Sepsi se vede in afară.

Anonim

Cinemaraton este cu filme românești,deși NU ARE NICĂIERI O GRILĂ ACTUALIZATĂ,să știm la ce oră începe un film la ei,sau altul.Dar Cinetube,post care difuzează documentare-am auzit DE CALITATE-cine( pe ce fel de platformă)îl are cuprins?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile