marți, 27 iulie 2021

Aplicația Horizon Go va fi înlocuită de Vodafone TV, din 30 iulie 2021

"Începând din 30 iulie 2021, aplicația Horizon Go va fi înlocuită de Vodafone TV. Bucură-te de Vodafone TV! Ți-am pregătit o interfață nouă și modernă, descoperă pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a accesa aplicația Vodafone TV!", se precizează pe pagina serviciului horizon.tv.

De asemenea, pe vodafone.ro se precizează: "Vodafone TV va înlocui Horizon Go. Din 30 iulie ai divertisment nelimitat, oriunde și oricând cu Vodafone TV. De ce facem această schimbare? Pentru ca tu să te bucuri de cea mai nouă și completă experiență TV. Din 30 iulie Horizon GO nu va mai fi disponibil și va fi înlocuit cu Vodafone TV. Rămâi conectat la divertisment de calitate, potrivit pentru toată familia, acasă sau oriunde mergi. Descoperă ce trebuie să faci ca să urmărești în continuare online canalele TV, filmele sau serialele tale preferate pe Vodafone TV, disponibil pe telefon, tabletă sau laptop."

"Ești abonat la serviciile Vodafone de televiziune și internet? Ai nevoie doar de adresa de e-mail, numărul de telefon și codul tău de client Vodafone fix. Codul de client îl găsești pe factură sau pe contract. Creează-ți cont MyVodafone sau intră în contul tău, daca ai deja unul. Îți trebuie doar o adresă de e-mail și un număr de telefon ca să-ti creezi cont. Dacă nu ai deja asociate serviciile fixe în contul tău, intră în aplicația MyVodafone, în secțiunea ,Servicii’ din ecranul principal. Alege ’Asociază serviciu’ și apoi ‘Asociază cod client servicii fixe’. Completează-ți codul de client și numele. Descarcă și deschide aplicația Vodafone TV pentru telefon sau tabletă și intră în contul tău cu numele de utilizator și parola ta MyVodafone. Sau poți accesa Vodafone TV și de pe laptop de aici: https://vodafonetv.ro/#!/watchtv. Te vei bucura în continuare de programele incluse în abonamentul tău, aceleași pe care le puteai urmări și pe Horizon GO", se mai precizează pe pagina Vodafone Tv.


7 comentarii despre subiectul „Aplicația Horizon Go va fi înlocuită de Vodafone TV, din 30 iulie 2021”:
Anonim

Cam multe cerințe ca să ai Vodafone tv pe internet!Nu era suficient o cartelă telefon(eventual cu abonament la ea)?Digi e mai AVANSAT în problema aceasta!Și câte canale tv mai rămân pe platforma lor online?

Anonim

Tot aceleași canale rămân, mult mai multe decât pe platforma online de la Digi, dacă tot facem comparații. Condițiile sunt similare cu cele de la Digi, și acolo trebuie cont creat la fel.

Anonim

Foarte proasta aplicația asta nouă față de horizon go, rezoluție slabă chiar și pe Wi-Fi, nu poți ordona programele, prost ordonată, fără siglele canalelor TV, mai au de lucrat la aplicație până să o optimizeze. Au băgat și Hbo GO în ea. Pentru mine era foarte ok aplicația de la UPC.

Anonim

In alte țări au anunțat la fel, apoi s-au răzgândit si au anunțat că le vor păstra pe amândouă.

Anonim

O perioadă doar le vor păstra pe amândouă.

Gaby

O harababura cu vodafone tv inferioara horizn go unde aveai mai multe canale. Cu noua interfata iti prinzi urechile avantajul este doar unul ca poti vedea daca ai pierdut vreo emisiune. Eu regret ca s-a scos mtv80 din grila si multe alte programe. Sper sa revina la vechea grila.

YoMan

A apărut aplicația Vodafone TV și pentru televizoarele cu Android.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile