miercuri, 14 iulie 2021

iNES GROUP lansează pachetul iNES Smart cu aplicație TV și Internet

iNES GROUP aduce noutăți pentru clienții de servicii de telecomunicații din segmentul rezidențial - aplicația iNES Smart. Noua aplicație a fost creată pentru Smart TV-urile cu sisteme de operare Android TV, Google TV, Tizen și WebOS și va fi disponibilă comercial în pachetul de servicii iNES Smart, alături de conexiune la Internet de mare viteză, începând cu data de 19 Iulie 2021, anunță iNES printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

iNES Smart continuă să distribuie toate canalele într-o grilă TV unică, accesibilă acum printr-o aplicație la îndemâna utilizatorilor într-un singur loc, alături de toate aplicațiile preferate. Serviciile sunt furnizate prin rețeaua proprie de fibră optică de la iNES, prin tehnologie Gpon. 

Din punct de vedere tehnic, aplicația iNES Smart este pregătită să ofere aceeași experiență premium a serviciului iNES tv prin protocol IP, cu accent pe conținut diversificat într-o grilă unică, ce numără peste 190 de canale cu peste 100 de canale HD și canale 4K/UHD, păstrând și celălalt mare avantaj - organizarea pe categorii tematice. Tehnologia implementată permite accesul la aplicație pe marea majoritate a modelelor de Smart TV de pe piață.

Ca experiență de vizionare, iNES Smart asigură un confort sporit abonaților prin utilizarea telecomenzii propriului Smart TV, eliminând STB-ul și cablurile inestetice. Folosind mai puține echipamente hardware, aplicația este semnificativ mai reactivă la schimbarea canalelor, punând astfel în valoare avantajele tehnice ale televizorului. În acest sens, aplicația este compatibilă și cu formatul Dolby al TV-ului și al sistemului de sunet, completând vizionarea TV și cu sunet de mare acuratețe. Mai mult, aplicația iNES Smart este funcțională și pe televizoarele conectate la WiFi. 

Accesul la aplicație se realizează în baza unui cont de client iNES, iar setările necesită o singură configurare, la conectarea inițială. Pachetul iNES Smart este disponibil doar în rețeaua fizică iNES, pe aria București și Ilfov. 

„A devenit o tradiție să aducem periodic servicii noi. Lansăm acum aplicația iNES Smart care duce serviciul iNES la un alt nivel. Aplicația evidențiază pe de o parte beneficiile grilei unice, cu numeroase canale HD și 4K, structurate pe categorii tematice, iar pe de altă parte, accentuează performanțele Smart TV-urilor, eliminând STB-ul, cablurile de conectare și a doua telecomandă. Acum, abonații iNES pot accesa grila TV și celelalte platforme preferate de streaming doar cu telecomanda televizorului. Astfel, se pot bucura de o experiență de vizionare TV la standardele tehnologice de ultimă oră, păstrând și estetica dorită în amenajarea casei. Așadar, rămânem în continuare fideli obiectivelor noaste - implementarea de tehnologii inovatoare și confortul abonaților. Pentru asta, pregătim și alte noutăți în viitorul apropiat.” - declară dl Cătălin Cuturela – Director Operațiuni, iNES GROUP. 


Despre iNES GROUP 

iNES GROUP este unul dintre cei mai mari operatori independenți de telecomunicații din București, care oferă servicii B2B și B2C. Pentru segmentul business, iNES GROUP oferă servicii precum acces dedicat prin fibră optică, servicii IT&C, telefonie fixă, servicii specifice de Data Center (colocare echipamente, servere private virtuale, servere dedicate etc.), soluții dedicate XaaS și Wholesale. 

Pentru clienții din segmentul rezidențial, iNES oferă primul și cel mai performant serviciu tv prin protocol IP din România (televiziune IP prin fibră optică), cu cel mai mare număr de canale TV într-o singură grilă. Pachetul iNES tv prin protocol IP conține peste 190 de canale UNICE, dintre care, în premieră națională, peste 100 de canale HD și mai multe canale 4K/UHD, alături de serviciile de acces la Internet prin fibră optică și telefonie fixă. În plus, clienții iNES pot opta acum pentru grila TV UNICĂ și prin aplicația iNES Smart, disponibilă pentru televizoarele Smart TV, în noul pachet de servicii – iNES Smart. 


6 comentarii despre subiectul „iNES GROUP lansează pachetul iNES Smart cu aplicație TV și Internet”:
Anonim

Serviciile acestea sunt viitorul

Anonim

Ar putea câștiga clienți dacă nu ar fi limitarea fizică... Si cei din Timișoara, Cluj sau Constanța și-ar dori iptv de la iNES.

Cosmin D.

O astfel de aplicație oferita de INES la nivel national, prin internetul oricarui operator, nu doar prin internetul de la INES, ar rupe tot! As fi primul care m-as abona la INES< mai ales ca au o grila super!

Anonim

Cei de la Canal + au implementate deja aplicatiile de Romania Focus Sat si Belgia Tv Vlanderen accesibila de oriunde din lume.Nu inteleg Digi,Ines si ceilalti de ce mai investesc in componente hardware fizice oferite omului in custodie/chirie cand poti aduce mai multi clienti prin app.Acesta e viitorul tv app/iptv.

mihai_p

Cuvantul cheie in toată această poveste este GPON-ul acela, dacă vă uitați puțin ce înseamnă veți înțelege că tot volumul acesta mare de televiziuni, HD-uri, 4K-uri nu ar fi înghițit prea ușor de furnizorii de internet gen Digi, Orange etc., cu care instantaneu INES ar trebui să înceapă să împartă o parte din bani...

Anonim

Ar putea să le ofere la bitrate mai normal pe internetul de la competitori, de exemplu la bitrate cum are Netflix pe HD și 4K, și nu ar mai avea nimeni ce sa zică.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile