joi, 1 iulie 2021

Orange anunță promoția "PrePay 100 GB, valabili 100 de zile"

"Orange sărbătorește sosirea verii şi le oferă clienților PrePay 100 GB valabili 100 de zile, plus extra bonus net național nelimitat timp de 7 zile celor care aleg în My Orange o opțiune de minimum 6 euro credit",  anunță operatorul de telefonie printr-un comunicat de presă.

Astfel, în perioada 1 iulie – 31 august, pentru activarea sau reîncărcarea cu o opțiune PrePay de minimum 6 euro credit, clienții Orange PrePay beneficiază de 100 GB internet mobil ce pot fi folosiți timp de 100 de zile. Bonusul se activează automat fără a fi necesare acțiuni suplimentare din partea clienților și poate fi folosit împreună cu o opțiune activă de minimum 6 euro.

În plus, reîncărcările realizate online prin My Orange aduc clienților PrePay beneficii suplimentare. Astfel, pe lângă 100 GB valabili 100 zile, reîncărcările și activările cu opțiuni de minimum 6 euro credit din My Orange efectuate în perioada campaniei sunt răsplătite cu extra bonus de internet național nelimitat timp de 7 zile. Bonusul poate fi activat oricând ȋn perioada de valabilitate a opƫiunii, din contul My Orange.

Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite pe orange.ro/varaprepay .


Niciun comentariu despre subiectul „Orange anunță promoția "PrePay 100 GB, valabili 100 de zile"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile