joi, 1 iulie 2021

Recomandările lunii iulie la AMC Networks

"Racoriti-va si relaxati-va in fata micilor ecrane, in luna lui cuptor, cu emisiunile oferite de AMC Networks. Fie ca sunteti fani ai aventurii si suspansului, ori va place distractia, aici gasiti tot ce va trebuie pentru ca zilele calduroase de vara sa fie pe placul tuturor', anunță AMC Networks printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

AMC va aduce distractie si voie buna, difuzand un film exceptional cu Jean Reno, Vizitatorii 3, iar la Filmcafe aveti parte de multa aventura fantastica si suspans, cu primele doua filme din celebra Saga Amurg. Pentru pasionatii de gatit, vara este sezonul gratarelor si de aceea, la TV Paprika aducem un maestru care impartaseste telespectatorilor toate trucurile si secretele unui gratar excelent, Tom Kerridge - bucate la gratar. Retetele apetisante combinate cu entuziasmul si pasiunea lui Tom pentru gratarul din gradina, ofera inspiratie pentru toata perioada verii. Copiii au parte de program de vacanta distractiv si educativ la Minimax si JimJam! Dronix este cel mai nou serial animat care se va difuza la Minimax din 5 iulie, iar JimJam prezinta in premiera animatia Daisy si Ollie, chiar din prima zi a lunii.


Recomandare AMC

In 11 iulie, de la ora 19:55

Cavalerul Godefroy de Montmirail, însoțit de acelasi încurcă-lume Jacquouille, revin dupa aproape douazeci de ani intr-o poveste dupa aceeasi reteta: transportati din propriul lor timp, un Ev Mediu pe care il inteleg, cei doi se trezesc intr-o epoca complet straina. De data aceasta, in urma unei vraji, ei ajung in 1793, dupa ce revolutia franceza a dus la Marea Teroare iacobina. Actiunile celor doi vizitatori ar putea avea efecte dramatice asupra istoriei.


Recomandare Filmcafe

In 17 si 24 iulie, de la ora 19:30

Viata unei adolescente pe nume Bella ia o turnura diferita din momentul in care se muta in oraselul Forks-Washington, pentru a locui cu tatal ei. Initial totul i se pare deprimant, pentru ca trebuie sa se acomodeze cu noua locuinta si noii colegi, insa la scurt timp il intalneste pe misteriosul si seducatorul Edward Cullen.

Acesta se indragosteste de ea, insa are un mare secret care le pune in pericol relatia - el si familia lui sunt vampiri, dar care au renuntat totusi la vanatul oamenilor. Bella ii afla secretul, dar nu realizeaza ca isi risca viata continuand aceasta relatie.


Recomandare TV Paprika

Din 5 iulie, de la ora 23:30

Bucatarul detinator de stele Michelin, Tom Kerridge a aprins gratarul ca sa prepare mancarurile de vara preferate. Serialul care prezinta sfaturi si sugestii legate de prepararea mancarurilor la gratar este preferatul tuturor: al carnivorilor,al amatorilor de peste sau iubitorilor de legume. Putem degusta cu privirea o serie de mancaruri proaspete si aromate: de la puiul prajit pe cutia de bere, - dulgherul de mare la gratar si salata de conopida preparata lent, pana la tortul cu miere copt incet.


Recomandare Minimax

Din 5 iulie, de la ora 19:00

Urmareste aventurile captivante ale unui grup de trei studenti pasionati de drone, care se intalnesc la Academia Hawkings, unde studiaza tehnologii de varf. Buck Rocket, Tom Chessmat si Vicky Risk isi reunesc talentele pentru a construi o drona unica! Asa se naste DroniX. Si, odata cu ea, o echipa nemaipomenita!


Recomandare JimJam

Din 1 iulie, de la ora 7:06, 10:32, 14:30 si 21:04

Daisy and Ollie este un serial pentru prescolari care incurajeaza copiii mici sa fie curiosi si sa puna intrebari despre lumea din jurul lor. Aceste intrebari pot varia de la sublim la ridicol, de la grav la caraghios - si orice altceva intre ele. Petrecand fiecare zi impreuna, Daisy si Ollie descopera alaturi de jucariile lor extraordinare, Boo the Monkey si Whizzy the Robot, raspunsurile la intrebarile lor.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandările lunii iulie la AMC Networks”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile