luni, 5 iulie 2021

SPI / FilmBox extinde parteneriatul cu Telekom România

SPI / FilmBox și Telekom România anunță printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România că și-au extins parteneriatul încă trei ani, iar operatorul adăugă în mod oficial Fast&FunBox și FilmBox Stars la oferta de programe existentă (practic au intrat deja în grilele de cablu tv digital și tv prin protocol IP ale Telekom România de la începutul lunii mai a anului curent).

SPI / FilmBox și Telekom România anunță reînnoirea și extinderea parteneriatului de lungă durată. Acordul nou creat va face ca mărcile SPI care sunt deja oferite prin serviciile Telekom România să fie disponibile abonaților pentru încă trei ani, adăugând Fast&FunBox și FilmBox Stars la pachet. Ambele vor fi disponibile în toate rețelele de distribuție ale Telekom România.

Suntem încântați să întărim parteneriatul nostru existent și îndelungat cu Telekom România, pentru a aduce în continuare programele distractive și cu adevărat pentru toată lumea ale SPI către un public larg prin rețelele de distribuție Telekom”, a comentat Tamas Fülöp, Director Regional de Operațiuni la SPI International.

Noua ofertă face ca Fast&FunBox, care oferă programe pline de acțiune dedicate sporturilor de adrenalină și FilmBox Stars, care difuzează filme premiate, cu distribuții celebre, să fie disponibile abonaților Telekom România din toate rețelele lor de distribuție.

Căutăm întotdeauna să oferim clienților noștri conținut TV de calitate și cât mai variat posibil, pentru a mulțumi toți membrii familiilor, mai ales în această perioadă dificilă în care timpul petrecut în fața televizorului a crescut. Extinderea colaborării cu SPI reprezintă dovada angajamentului nostru. Sperăm că programele difuzate prin noile canale care intră în grila Telekom vor ajunge rapid la inimile fanilor sportului și ale iubitorilor de filme premiate la nivel internațional”, a declarat Andreas Elsner, Director Comercial, Segment Rezidențial, Telekom România.

Telekom România distribuie deja următoarele televiziuni din portofoliul extins al SPI: FilmBox -emblema SPI; destinația ideală pentru pasionații de seriale turcești - Timeless Dizi Channel; FilmBox Premium - care difuzează unele dintre cele mai bune filme de la Hollywood cu actori de top; DocuBox - care difuzează o colecție de documentare premiate despre diferite culturi și minunile lumii noastre; și FightBox - care oferă evenimente live de lupte electrizante, cu acoperire multidisciplinară de arte marțiale mixte din întreaga lume.

Despre SPI International 

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 90 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali. SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.

Despre Telekom România

Telekom România este un brand dinamic, oferind servicii de comunicații inovatoare fixe și mobile unei mari comunități de clienți.

Soluțiile companiei deschid o lume de oportunități infinite pentru a împărtăși frumusețea vieții împreună cu familiile, prietenii, partenerii, colegii și alți cetățeni. Misiunea Telekom este să îmbogățească viața oamenilor, oferindu-le servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă oră precum 4G, fibră optică, precum și internet TV, care le oferă utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate tipruile de ecrane, cu caracteristici interactive avansate. Telekom România este partenerul de încredere al companiilor, oferindu-le soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua Telekom reunește oameni, echipamente și conținut, conectându-le pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom România este prezent pe piața românească din 2014, după rebrandingul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom este un brand al Deutsche Telekom, una dintre cele mai importante companii de telecomunicații integrate din lume.


Niciun comentariu despre subiectul „SPI / FilmBox extinde parteneriatul cu Telekom România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile