joi, 29 iulie 2021

Televiziunea Minimax, o nouă identitate vizuală și desene animate noi, din 1 august 2021

Televiziunea Minimax va avea un nou logo începând din 1 august 2021, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România. Noua siglă are un design tridimensional și folosește familia de fonturi fontul Montserrat. Culorile principale utilizate în crearea acestui nou logo sunt alb, negru și portocaliu.

Din 1 august, copiii și părinții se vor putea bucura de noul Minimax cu o înfățișare schimbată și desene animate noi-nouţe.

Schimbarea de aspect a televiziunii se va reflecta într-un logo mai modern, o nouă identitate vizuală, logo-uri animate, muzică și modificări ale persoanjelor cunoscute ale brandului. În același timp, Minimax adaugă în grila de programe seriale și filme animate nedifuzate până acum.

Pentru prima dată în istoria sa de 20 de ani, Minimax, a cărei audiență o reprezintă copiii cu vârste între 5 și 10 ani, și-a schimbat fundamental logo-ul animat.

Cercul emblematic din sigla Minimax a fost adus la viață de echipa de creație a televiziunii împreună cu agenția de publicitate Umbrella. Scopul a fost acela de a introduce noi lumi pline de aventuri și îndrăgite de copii, precum: jungla, lumea tehnologică, spațiul cosmic, parcurile de distracții, super eroii și lumea subacvatică. Iar cercul din logo-ul Minimax reprezintă chiar poarta către aceste lumi, uneori luând forma unei tentacule de caracatiță, alteori a unui animal din junglă, alteori a unui super erou. Linia melodică reprezentativă a televiziunii reflectă atmosfera unui univers unde aventura este cuvântul de bază, păstrând în același timp cântecele cunoscute de micuții telespectatori, dar și ținând pasul cu sunetele actuale.

Cuțulache și Pisicuța, iubitele mascote Minimax, au ”crescut”, devenind personaje moderne și pregătite de alte aventuri!

Minimax crede că însăși viața este o aventură și îi invită pe copii să investigheze lumea interesantă din jurul lor. Deși grupa de vârstă a telespectatorilor, între 5 și 10 ani, este perioada când copiii sunt din ce în ce mai dornici de independență și determinați să exploreze, Minimax le oferă o prezență de susținere și un mediu sigur pentru toate aceste aventuri.

 
Drept urmare, noul conținut al Minimax se va schimba foarte mult, cu mai multe povești și seriale special concepute pentru a atrage copiii mai mari dornici de aventuri.
 
Minimax difuzează deja desene noi-nouțe, precum ”100 la sută lup – Legenda pietrei lunii” și ”Dronix”, serial ce urmărește aventurile unui grup de tineri iubtori ai tehnologiei și dronelor.

”Bufnița SRL” rulează de curând pe Minimax spre amuzamentul copiilor, spunând povestea plină de situații ridicole a protagonistului Owl, o bufniță țâfnoasă și morocănoasă care încearcă să își găsească liniștea departe de vecinii săi nevrotici.

”Ernest și Rebecca” este un serial în premieră, ce va debuta pe 23 august, în care prietenia dintre o fetiță și un microb este indestructibilă și combate cu succes orice proastă dispoziție.

Copiii vor fi încântați de asemenea și de ”Go away unicorn”, producție ce urmează a se lansa pe Minimax la începutul toamnei.

Așadar, Minimax redefinește distracția pentru copii și părinți deopotrivă, invitând pe toată lumea să ia parte la super aventuri pe micul ecran!


3 comentarii despre subiectul „Televiziunea Minimax, o nouă identitate vizuală și desene animate noi, din 1 august 2021”:
Anonim

Minimax THE BEST CHANNEL!!!

Unknown

Mai E O Singură Zi

Șerban Gheorghiu

Sa puneți și niște desene animate scoase din grila

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile