miercuri, 11 august 2021

1900 televiziuni online prin LG Channels

LG Electronics îmbunătățește serviciul său gratuit de streaming LG Channels, pentru a oferi o experiență de vizionare optimizată clienților ce utilizează televizoare LG Smart. Pe lângă interfața de utilizare reproiectată, upgrade-ul aduce mai multe televiziuni în grilă, care oferă o gamă mai largă de conținut pe care telespectatorii îl pot viziona, inclusiv filme, sport, muzică și știri. Astfel, numărul de televiziuni din LG Channels crește de la 1600 la un total de 1900 (disponibilitatea televiziunilor diferă în funcție de regiune și țară).

Durata de vizionare a televiziunilor din LG Channels s-a dublat comparativ cu anul trecut. De aceea, LG a decis să extindă disponibilitatea globală a televiziunilor live din LG Channels de la 14 la 25 de țări, triplându-și acoperirea europeană până la sfârșitul anului. LG Channels va fi oferit în plus pe televizoare smart de la peste 30 de fabricanți ce utilizează platforma tv webOS LG, inclusiv Motorola, JVC, Polaroid și Master-G.

Noua interfață de utilizare a LG Channels este concepută pentru a ajuta utilizatorii să navigheze mai intuitiv pe baza unei funcții îmbunătățite de recomandare a conținutului, care analizează preferințele de vizualizare pentru a sugera cel mai relevant conținut din biblioteca gratuită.

Noua interfață este disponibilă pentru modelele de televizoare smart LG care rulează versiunile webOS 5.0 și mai noi. O versiune pentru versiunile de webOS între 3.0 -  4.5 va fi disponibilă în curând. Aplicația LG Channels pentru smartphone-uri va fi lansată mai târziu în acest an, începând din America de Nord.

Ca urmare a extinderii serviciilor sale, LG Channels va adaugă in viitor si mai multe canale online în grilă și își va extinde disponibilitatea în mai multe țări.

În plus, peste 100 televiziuni de la TV Pluto vor ajunge pe LG Channels până la sfârșitul acestui an, în anumite țări din Europa și America Latină.

LG Channels nu este disponibilă pentru România la data publicării acestor informații.


2 comentarii despre subiectul „1900 televiziuni online prin LG Channels”:
Anonim

Ar fi super daca LG Channels s-ar lansa si in Romania.

Alt Anonim

Si ai să vezi pe el posturi românești gratuite, să nu crezi ca vezi posturi din trustul pro, antene, prima, etc...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile