miercuri, 25 august 2021

Europa League, Conference League, Cupa Angliei și UFC, trei sezoane la PRO TV și PRO X

Grupul Pro Tv a anunțat că a cumpărat drepturile de televizare pentru următoarele trei sezoane a competițiilor Conference League, Europa League și Cupa Angliei. Trustul a mai precizat că din această toamnă va difuza toate partidele de fotbal din cele trei competiții sportive menționat, în direct și în exclusivitate, la PRO TV și PRO X, precum și online prin platforma VOD VOYO.

De asemenea, grupul media a mai anunțat că a cumpărat, tot pentru trei sezoane, drepturile de televizare ale celor mai interesante lupte UFC (Ultimate Fighting Championship), ce vor fi transmise la PRO X și VOYO, începând cu 4 septembrie 2021 (UFC Fight Night: Brunson vs. Till.).

Grupul a menționat și cele mai importante show-uri care vor fi difuzate din primăvara anului 2022, amintind „Românii au Talent”, „MasterChef” și „Imperiul Leilor”, dar și „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va reveni după o pauză de șapte ani.






5 comentarii despre subiectul „Europa League, Conference League, Cupa Angliei și UFC, trei sezoane la PRO TV și PRO X”:
robert

cum e pisibil?

Anonim

Europa League îl transmitea DigiSport.Ce-au făcut?

Anonim

Un mare pas inapoi.In loc sa vedem 7-8 meciuri ca la Digi,vom vedea 2-3 si alea alese dintre echipele la care joaca romani,in loc de meciurile importante

RD

Au câștigat licitația pentru Europa League și Conference League o companie turcească ce se ocupă cu drepturile sportive. Turcii au sublicențiat celor de la Pro (tot pe bani, normal, ca să facă profit).

Anonim

Nici o paguba, PROTV si PRO X sunt in grilele tuturor operatorilor din Romania, asa ca vom putea urmari aceste transmisiuni, fara costuri suplimentare.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile