luni, 6 septembrie 2021

"Toți pentru 1, 1 pentru toți", oferta toamnei la Digi Mobil

„Toți pentru 1, 1 pentru toți” aduce, la DIGI, oferta toamnei pentru utilizatorii de telefonie mobilă. În perioada 6 septembrie – 30 noiembrie, DIGI oferă 50% reducere pentru serviciul de telefonie mobilă pentru o perioadă de 4 luni. Oferta este destinată clienților existenți și clienților noi, care contractează orice tip de abonament DIGI Mobil, pentru o perioadă de 24 de luni, anunță operatorul printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Toamna vine la DIGI cu o campanie pentru clienții de telefonie mobilă care aleg să fie „Toți pentru 1, 1 pentru toți”, în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie. Campania aduce împreună clienții existenți și clienții noi care optează pentru orice tip de abonament DIGI Mobil, pentru că ofertele sunt mereu mai bune atunci când se împărtășesc fără limite. „Toți pentru 1, 1 pentru toți”, oferta toamnei, răsplătește cu 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de 4 luni, toți clienții – noi și existenți – care aleg să se porteze în rețeaua națională DIGI și optează pentru unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă, pentru o perioadă de 24 de luni", explică operatorul in comunicat. 

"Ofertele se țin lanț la DIGI, așadar, toamna aceasta clienții putând beneficia, în cadrul campaniei „Toți pentru 1, 1 pentru toți”, fie de reducerea aplicată la contractarea unui abonament DIGI Mobil, Optim Nelimitat (5 euro/lună*), Optim 3 (3 euro/lună*) sau Optim 2 (2 euro/lună*), fie de achiziționarea telefoanelor preferate, disponibile în 24 de rate, fără dobândă, cu 0 lei avans. Vedeta campaniei este, cu siguranță, Digi Mobil Optim Nelimitat, pentru că aduce mai multe beneficii într-un singur pachet: acoperire națională, prețuri avantajoase, minute și trafic de internet nelimitate", se arată în comunicat. 

Campania se desfășoară în perioada 6 septembrie - 30 noiembrie și este disponibilă din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezență DIGI, prin apelarea serviciului Relații Clienți sau prin intermediul agenților de teren. Clienții noi care nu dețin încă un serviciu DIGI și doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă DIGI pot accesa site-ul DIGI.ro, secțiunea „Mobil”, campania fiind disponibilă în Homepage, sau pot opta pentru oricare dintre posibilitățile de contractare menționate anterior. În funcție de numărul de abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat active la aceeași adresă, prețul standard al abonamentului variază între 3-5 Euro/ lună (preț standard, inclusiv TVA, la care se aplică oferta).

"Digi Mobil este rețeaua preferată pentru portare, atingând 2,7 milioane de numere de telefonie mobilă portate din octombrie 2008 până la finalul lunii iulie 2021. Inclusiv de la începutul acestui an, Digi a fost liderul portabilității, cu 315.367 numere mobile portate în rețeaua sa, în perioada ianuarie – iulie 2021. Compania a reușit, de asemenea, să înregistreze în primele șapte luni ale anului, în medie, o cotă de piață de 52,4% pe segmentul portabilității mobile. Potrivit datelor comunicate de ANCOM, DIGI este al treilea operator de telefonie mobilă, după traficul de voce și, respectiv, de date (16% cotă de piață, respectiv 20%)", mai explică operatorul in comunicat. 


Despre DIGI 

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 9,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2020. 

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, DIGI a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.


Niciun comentariu despre subiectul „"Toți pentru 1, 1 pentru toți", oferta toamnei la Digi Mobil”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile