marți, 26 octombrie 2021

Focus Sat: reducere de 50% pentru 6 luni. Televiziunile Filmbox şi TDC, gratuite o luna

Operatorul de servicii tv prin satelit si online Focus Sat din Romania, parte a M7 Canal+ Group, a anunțat printr-un comunicat pentru presa ca începând din data de 1 noiembrie 2021 lansează noi oferte promoționale pentru pachetele TV online și TV satelit. De asemenea, oferă gratuit clienților mai multe televiziuni de filme.


Nouă promoție TV satelit cu abonament oferă o reducere de 50% pentru 6 luni, la toate pachetele TV Access, echipament de recepție pentru 1 sau 2 televizoare în custodie gratuit, dar și instalare gratuită.

Chiar și pe clienții care optează pentru serviciile tv fără abonament îi așteaptă o nouă ofertă exclusivă la dealerii autorizați: preț promoțional combo echipament de recepție și pachet TV satelit începând de la 99 lei (TVA inclus).

De asemenea, noua ofertă TV online include 7 zile de vizionare gratuită plus 30% reducere în prima lună la pachetele Play TV și Play TV Extra.

Toți clienții Focus Sat care au abonament activ la pachetul TV satelit (bază) Acces sau la pachetul TV online (bază) Play TV vor beneficia în perioada 1-30 noiembrie de vizionare liberă a televiziunii de seriale Timeless Dizi Channel, precum și a televiziunilor FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Stars, FilmBox Family, Docubox și Fightbox.

În contextul actual, prin reducerile oferite și accesul gratuit la conținut tv de calitate, ne-am propus să aducem o doză de optimism în casele românilor în speranța că vom traversa cu toții cât mai bine această perioadă. Astfel, în luna noiembrie, am făcut serviciile noastre tv și mai accesibile și am decis să oferim gratuit canale cu filme și seriale pe alese. Conform unui studiu de piață pe care l-am realizat la începutul acestui an împreună cu agenția IZI data, 71% dintr-un eșantion reprezentativ la nivel național a declarat că preferă să urmărească filme și seriale la TV. Fie că ne adresăm celor care folosesc televiziunea pentru a evada din cotidian, celor care au obiceiul de a petrece serile împreună cu familia în fața televizorului sau utilizatorilor moderni care urmăresc conținut TV direct de pe dispozitive smart, în luna noiembrie fiecare are ceva de urmărit la Focus Sat.”, a precizat Florina Pascu, Senior Marketing Manager, Eviso Marketing Advisory România S.R.L.


2 comentarii despre subiectul „Focus Sat: reducere de 50% pentru 6 luni. Televiziunile Filmbox şi TDC, gratuite o luna ”:
Anonim

Chiar au o grila buna astia de la Focus Sat!

Anonim

Bravo!.Au cele mai bune programe tv prin satelit!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile