luni, 15 noiembrie 2021

AMC încheie anul cu „filme emblematice pe bandă rulantă”

În ultimele două luni ale anului e ușor să stai în casă și să te uiți la AMC, pentru că o mulțime dintre lungmetrajele programate fac parte din campania „AMC - Filme emblematice pe bandă rulantă. Stories with impact”, povești memorabile din toate genurile, cu actori în rolurile principale pe care e imposibil să nu-i știi, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România. Printre ele se numără „Ted”, „Diamantul sângeriu”, „Dincolo de limite”, „Executantul” și „Agenții de rezervă”. 

Vineri, 19 noiembrie, de la ora 17:50, Bradley Cooper și Robert De Niro merg „Dincolo de limite”. Thrillerul science-fiction spune povestea unui scriitor ratat, Eddie (interpretat de Cooper), care trăiește o criză existențială atunci când iubita îl părăsește și care acceptă să ia niște pastile misterioase care îi amplifică aptitudinile cerebrale. Pastilele NZT îi permit să devină un geniu al speculațiilor financiare și îi atrage atenția omului de afaceri Carl Van Loon (Robert De Niro), dar din păcate atrage și pericolul în viața sa. 

Mark Wahlberg și Mila Kunis împart ecranul cu un ursuleț de pluș cu gura spurcată (cu voce interpretată de scenaristul și regizorul Scott MacFarlane) în comedia „Ted”. Wahlberg este John Bennett, un bărbat care și-a văzut împlinită dorința arzătoare din copilărie: ursulețul lui de pluș a prins viață. Problema e că, după mulți ani petrecuți împreună, John vrea o relație de adult cu iubita lui, Lori (Kunis), și ar trebui să aleagă între cel mai bun prieten și maturizare. „Ted” e difuzat pe AMC sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 20:00. 

Duminică, 5 decembrie, de la ora 20:00, doi dintre cei mai îndrăgiți actori de seriale, Jon Bernthal și Nikolaj Coster-Waldau vin în sufrageria ta cu „Executantul”, un thriller de acțiune despre alegeri greșite. Jacob Harlan (Coster-Waldau) conduce sub influența alcoolului și trece pe roșu la semafor, ceea ce duce la moartea prietenului lui cel mai bun. E condamnat la șapte ani de închisoare, iar timpul petrecut acolo și violența trăită îl schimbă complet pe Jacob. 

Mark Wahlberg se întoarce, de această dată alături de Will Ferrell, în comedia polițistă „Agenții de rezervă/ The Other Guys”. Terry Hoitz (Wahlberg) e nechibzuit și își asumă prea multe riscuri, în timp ce Allen Gamble refuză să-și asume vreun risc. Asta înseamnă că amândoi sunt obligați să completeze hârțogăraia pentru detectivii-vedetă interpretați de Samuel L. Jackson și Dwayne „The Rock” Johnson. Din distribuție fac parte și Michael Keaton și Eva Mendes. 

O altă poveste de impact difuzată în săptămânile următoare la AMC este „Diamantul sângeriu/ Blood Diamond”, cu unul dintre cei mai importanți actori în viață, Leonardo DiCaprio. El este Archer, un bărbat torturat de originile sale, care a reușit să aibă o poziție importantă în cadrul traficului de diamante ilegale. Aflat în Sierra Leone, atunci când îi cunoaște pe Solomon (Djimon Hounsou) și Maddy (Jennifer Connelly), Archer are șansa să-și răscumpere greșelile trecutului. 

Aceste titluri sunt doar câteva dintre filmele emblematice pe bandă rulantă pregătite de AMC în perioada noiembrie-decembrie, titluri perfecte pentru ca întreaga familie să se așeze în fața televizorului, să se relaxeze și să trăiască împreună povești cu impact.


2 comentarii despre subiectul „AMC încheie anul cu „filme emblematice pe bandă rulantă””:
Anonim

AMC este un excelent canal de filme. În rețeaua DIGI este difuzat și în rezoluție HD.

Anonim

Este încă o dovadă că se face risipă inutilă la lățimea de bandă. Dublarea canalelor analogice cu digitale și a celor SD cu HD nu numai că nu este de ajutor, dar complică mult lucrurile pentru cei mai în vârstă și/sau mai puțin deprinși cu tehnologia și care în loc să aleagă corect, rămân pe prima versiune de canal ieșită în cale, uneori nici măcar digital SD, ci de-a dreptul analogic. Stoparea analogicului și a canalelor digitale SD (acolo unde există HD) este mai necesară ca oricând.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile