vineri, 26 noiembrie 2021

Aplicația Digisport a fost lansată oficial

După o perioadă de teste, Digi Sport a anunțat printr-un comunicat pentru presă că a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă acces permanent la un conținut dedicat lor, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții.

"Cele mai tari dueluri din fotbal, meciurile Simonei Halep, aruncările Cristinei Neagu sau cursele spectaculoase din Formula 1 și din MotoGP sunt doar câteva dintre evenimentele transmise și vor fi la doar un click distanță. Datorită funcției Reminder, pasionații vor putea viziona la timp cele mai interesante competiții din lumea sportului din România sau la nivel internațional și pot urmări, în timp real, emisiunile favorite difuzate de posturile de televiziune Digi Sport, direct pe dispozitivul propriu. Cu o interfață modernă, noua aplicație este simplu de accesat și utilizat, și oferă userilor posibilitatea de a urmări cu ușurință meciurile în format Live Video și Text. Utilizatorii pot naviga rapid în cadrul acesteia prin intermediul butoanelor din partea superioară, anume, Acasă, Top Știri, Top video, Ultimele știri. De asemenea, aplicația le pune dispoziție videoclipuri relevante și analize ale celor mai importante evenimente ale zilei.", se arata in comunicatul Digisport.

Datorită funcției de personalizare a notificărilor, utilizatorii sunt informați rapid despre cele mai interesante știri ale zilei.

Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din GooglePlay sau AppStore.


Niciun comentariu despre subiectul „Aplicația Digisport a fost lansată oficial”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile