duminică, 3 octombrie 2021

DIGI România testează aplicația Digi Sport

Compania Digi testează o nouă aplicație pentru dispozitive cu sistem de operare Android. Denumită Digi Sport, aplicația oferă știri din sport și chiar și meciuri live prin intermediul televiziunilor trustului. Aplicația este în prezent în versiune cu acces anticipat (în dezvoltare), de aceea poate fi instabilă.

Aplicația se poate instala gratuit din Magazin Play, dând click AICI pe dispozitivele compatibile.

După instalare, utilizatorul este întâmpinat de logo-ul oficial al televiziunilor Digi Sport, iar apoi este afișat un ecran pentru a alege notificările push preferate pentru aplicație (Breaking News, News Alert, Ultima ora, Fotbal, Tenis, Live și Altele). După selecție, utilizatorul apasă butonul "Continuă" și este direcționat către pagina "Acasă" a aplicației, care conține știrile de pe websiteul m.digisport.ro.

De asemenea, există un meniu în partea din stânga sus, dar și un meniu în partea de jos a ecranului, cu butoane precum "Rezultate", "Program Tv" si "Live Tv". Se oferă în direct televiziunile Digisport 1, Digisport 2, Digisport 3 și Digisport 4, în același regim actual cu transmisiile live tv de pe Digi Online și de pe website-urile oficiale ale televiziunilor respective (adică în prezent doar prin rețeaua de internet de la Digi / RCS RDS). Aplicația este susținută si de publicitate, inclusiv prin clipuri video la începutul redării online sau la reluarea redării (după pauză manuală) televiziunilor Digi Sport.

Conform descrierii oficiale, aplicație Digi Sport "te ajută să ajungi mult mai repede la sporturile şi la informațiile care te interesează. Pe lângă cea mai bogată ofertă din România de știri și transmisiuni live din sport, acum ai posibilitate să fii ținut personal la curent cu startul meciurilor sau al emisiunilor pe care vrei să le urmărești. Digi Sport îți oferă ultimele știri din sport, inclusiv fotbal, tenis, handbal, Formula 1, Moto GP, rugby, atletism și multe altele, direct pe ecranul dispozitivului tău Android. Printre altele, aplicația de știri din sport îţi oferă facilitățile: primești notificările din domeniile pe care ţi le alegi tu singur: live stream-urile canalor Digi Sport şi ale transmisiunile meciurilor date exclusiv pe site; cele mai noi şi importante ştiri din sport din toată lumea; analize la cald ale celor mai importante evenimente sportive ale zilei; rezultatele şi clasamentele celor mai interesante campionate de fotbal din Europa. Principalele categorii ale aplicaţiei Digi Sport sunt Liga 1, UEFA Champions League, Naționala României, Tenis, CM 2022 Qatar, Formula 1, Moto GP, Handbal, Fotbal din Liga a 2-a, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga și Carabao Cup".

UPDATE 26 noiembrie 2021: Aplicația Digisport a fost lansată oficial. Detalii găsiți AICI,


Niciun comentariu despre subiectul „DIGI România testează aplicația Digi Sport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile