marți, 30 noiembrie 2021

Platforma "The Explorers 8K Channel", disponibilă pe televizoare 8K Roku din 2021 de la TLC

TCL, un cunoscut producător de electronice de larg consum, a anunțat că Roku a adăugat conținut premium 8K în oferta sa de divertisment, ​The Explorers 8K Channel. The Explorers este o inițiativă globală care creează primul inventar de imagini ale moștenirii naturale, culturale și umane a Pământului în Ultra High Definition, la o rezoluție de până la 8K.

De la ghețarii arctici până la apele calde din Polinezia Franceză, noua platformă Explorers 8K oferă sute de videoclipuri (cu conținut nou postat zilnic) și completează astfel canalul 4K de pe YouTube cu o multitudine de videoclipuri cu rezoluție 8K pentru proprietarii de televizoare 8K TCL Roku din seria 6.

Volumul în creștere de conținut 8K de la o serie de creatori este determinat de disponibilitatea tot mai mare a camerelor și a software-ului de editare care acceptă rezoluția 8K, precum și de cererea creată de proprietarii de televizoare 8K, cum ar fi seria 6 de televizoare 8K TCL Roku.

Pentru prima dată, un model de televizor 8K TCL Roku cu peste 33 de milioane de pixeli pentru o claritate sporită a imaginii s-a alăturat liniei din seria 6 a TCL. Televizorul Roku 2021 6-Series 8K TCL oferă detalii de patru ori mai multe, comparativ cu rezoluția 4K. 

Lansarea primelor televizoare TCL cu rezoluție 8K în America de Nord, în acest an, în parteneriat cu Roku, a fost foarte importantă. Conținutul 8K devine mai accesibil cu televizoarele noastre premium și, de asemenea, avem proiecte îndrăznețe cu Roku pentru a ne asigura că există conținut cu rezoluție 8K pentru utilizatorii noștri. Și odată cu disponibilitatea tot mai mare a conținutului 8K , cum ar fi The Explorers, integrarea de către TCL a producției de panouri tv permite televizoarelor 8K din seria 6, mult mai accesibile, să ofere o performanță superioară a imaginii. Pe măsură ce clienții continuă să cumpere ecrane mai mari pentru casele lor, necesitatea unei rezoluții mai mari a ecranului devine evidentă. Așadar, TCL va continua să inoveze, să colaboreze îndeaproape cu Asociația 8K și să furnizeze tehnologie avansată pentru pasionații de divertisment, pe măsură ce intrăm în următoarea etapă a 8K, odată cu lansarea de noi console de jocuri și servicii de streaming compatibile”, a spus Chris Larson, Senior Vice Președinte TCL. 

"Disponibilitatea videoclipurilor cu rezoluție 8K devine tot mai mare. Desigur, conținutul distribuit la rezoluție 8K nu este la fel răspândit, comparativ cu conținutul la rezoluție 4K, dar aceasta constatare se va schimba in viitor. Deși există o cantitate tot mai mare de conținut disponibil la rezoluție 8K, pe măsură ce disponibilitatea camerelor video cu rezoluție 8K devine tot mai prezentă, numărul tot mai mare de proprietari de ecrane 8K va necesita cea mai bună calitate a imaginii în rezoluție 8K. Așa cum conținutul și ecranele cu rezoluție 4K au proliferat de-a lungul anilor, toate televizoarele de 65 inchi și mai mari sunt de așteptat să aibă rezoluție 8K în următorii ani, astfel încât conținutul premium 8K precum The Explorers să devină mult mai disponibil pe scară largă", se mai arată în comunicatul pentru presă.

Suntem încântați să știm că frumusețea transformatoare a Earth Inventory va fi acum disponibilă la rezoluție și calitate maximă în casele telespectatorilor, prin intermediul televizoarelor din Seria 6 TCL Roku 8K”, a precizat Olivier Chiabodo, Chief Executive Officer, The Explorers.

Disponibile în 65" (65R648) și 75" (75R648), seria 6 de televizoare 8K TCL Roku TV a fost lansată la începutul acestui an și a primit mai multe premii, inclusiv Editor's Choice, atât de la ​​Digital Trends, cât și de la TechHive. TCL oferă telespectatorilor capacitatea să se bucure și mai mult de conținut, indiferent dacă este 8K nativ de la servicii de streaming precum The Explorers sau dacă imaginea 4K este îmbunătățită prin intermediul tehnologiei AiPQ Engine™ de la TCL și apoi afișată pe ecrane bazate pe tehnologia mini-LED, Quantum Dot și HDR Pro Pack cu Dolby Vision. Televizorul oferă de asemenea suport pentru cele mai recente standarde HDMI și este primul televizor 8K din lume cu modul de joc certificat THX.

Aplicația The Explorers este disponibilă în prezent în 170 de țări și 17 limbi. Peste 10 milioane de dispozitive au descărcat aplicația din întreaga lume pentru a viziona imaginile The Explorers la cele mai înalte standarde 8K HDR.

Serviciul cu abonament premium Explorers 8K (la prețul de 2,99 dolari /lunar, cu 10% din venituri donate Fundației Explorers pentru a proteja biodiversitatea) este disponibil printr-o ofertă exclusivă pe perioadă limitată pentru proprietarii de modele de televizoare 8K Roku, fără costuri pentru primele trei luni. Puteți să vizitați theexplorers.com/tcl-8k  pentru a vă înregistra și pentru a afla mai multe informații.


Niciun comentariu despre subiectul „Platforma "The Explorers 8K Channel", disponibilă pe televizoare 8K Roku din 2021 de la TLC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile