marți, 21 decembrie 2021

Programe speciale de Crăciun 2021 la TVR 1, TVR 2 și TVR 3

Televiziunile publice TVR au pregătit o mare diversitate de programe speciale cu ocazia Crăciunului din acest an. Mai jos găsiți principalele recomandări pe care radiodifuzorul român le-a anunțat.

„Iată, vin colindători!” – programe de Crăciun la TVR 1


Semifinala „ Vedeta populară” , emisiuni şi ediţii speciale – „Iată, vin colindători!”, „Poveşti de Crăciun”, „Exclusiv în România”, „Moş Crăciun ...de împrumut”, animaţii pentru copii, precum şi filme cu tematică de Crăciun, în programele TVR 1, 24-27.12.

La TVR 1, Crăciunul vine cu bucurie: colinde, poveşti impresionante, surprize pentru copii şi oameni mari, întâlniri încărcate de emoţie. Ne vom delecta cu programe de sărbătoare pregătite pentru telespectatorii de toate vârstele, pentru toţi cei care ne lăsăm cuprinşi de magia sărbătorilor de iarnă. Semifinala „Vedeta populară”, emisiuni şi ediţii speciale – „Iată, vin colindători!”, „Poveşti de Crăciun”, „Exclusiv în România”, „Moş Crăciun ...de împrumut”, animaţii pentru copii, precum şi filme cu tematică de Crăciun sunt câteva dintre programele pe care TVR 1 le oferă telespectatorilor săi în perioada 24-27 decembrie.

În Ajun de Crăciun, Iuliana Tudor ne pregăteşte o seară specială şi anunţă „Iată, vin colindători!”. Pe 24 decembrie, la ora 21.00 şi pe 25 decembrie, de la 17.45, grupuri de colindători şi vedete ale folclorului românesc vestesc Naşterea Domnului prin cântece de Crăciun. Junilor Sibiului şi Ansamblului Banatul li se alătură Ansamblul de copii Cununiţa năzdrăvană din Satu Mare, Ansamblul de copii Cosăul din Budeşti (Maramureş), Grupul Moldava din Fălticeni (Suceava), Grupul Bujorelul din Drăgăneşti-Olt, Alina Pinca şi Grupul din Cergău (Alba), Cornelia Căprariu Roman şi Fetele de la Şicula (Arad), Ansamblul Constantin Arvinte din Iaşi, Ansamblul Dor Românesc din Bistriţa, Robert Târnăveanu şi Alina Bîcă, Liliana Laichici, Stana Stepanescu şi Ciprian Pop, Mariana Anghel, Marcel Părău şi Grupul din Retiş (Sibiu), Antonela Ferche Buţiu şi Grupul din Bihor, Traian Stoiţă, Ovidiu Homorodean, Sebastian Stan, Răzvan Năstăsescu, Carmen Popovici Dumbravă şi elevii Şcolii Populare de Artă din Timişoara, Ilie Medrea şi colindătorii Aurel Lupu şi Tin Vasilescu, Bogdan Toma şi Grupul din Ţinutul Pădurenilor (Hunedoara), Grupul Folcloriştii: Adriana Anghel, Daria Gâdea, Ionela Sterp, Geanina Gavrilă, Cristina Bugnar, Denisa Balu, Nicuşor Balu, Cristian Tomoni, Daniel Scorobete, Marian Gogan, Laurenţiu Marian, precum şi Adrian Stanca, Oana şi Raluca Stanca, Urşii din Asău (Bacău), Adrian Neamţu şi Bujorel Polhac, Nicolae Furdui Iancu şi Tudor Furdui Iancu.

„Moş Crăciun... de împrumut!” scoate din desaga lui, vineri, 24 decembrie, de la ora 17.00, daruri pentru copii, artişti îndrăgiţi, momente de magie şi multă bucurie. Marcel Pavel cântă alături de fiica sa Yuvenalia, iar Andra Gogan şi Andra Gogan Academy prezintă un medley internaţional. Marina Almăşan şi echipa ei propun celor mici, dar şi celor mari, o fantezie muzicală cu Magicianul Teo (actorul Costin Teodorescu) şi Corul Sunetul Muzicii.

Pe 25 decembrie, de la 9.15, toţi copiii au întâlnire cu un invitat special la „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei!”: Moş Crăciun! O ediţie specială, în care învăţăm şi cea mai rapidă, sănătoasă şi gustoasă reţetă de turtă dulce.

În cadrul magazinului religios „Universul credinţei”, de la 9.45, urmărim, în transmisiune directă, Liturghia de Crăciun, oficiată la Catedrala Patriarhală de către Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel. Tot atunci, aflăm poveşti impresionante despre oameni cu totul speciali, aşa cum este şi fostul fotbalist Mihai Neşu.

Seara, de la ora 21.00, ascultăm „Poveşti de Crăciun” spuse la gura sobei, într-o atmosferă caldă, cu parfum de portocale şi cozonac. Pentru telespectatorii TVR 1, „Poveşti de Crăciun” este o invitaţie la nostalgia sărbătorilor copilăriei.

Timp de o oră, oameni mari precum Dumitru Prunariu, Adriana Trandafir, Toni Grecu, Maria Dragomiroiu, preotul catolic Francisc Doboş, Irina Margareta Nistor sau Rică Răducanu redevin copii, iar Moşul îi emoţionează prin cadouri de suflet neaşteptate.

Gheorghiţa Nicolae şi echipa emisiunii „Tezaur folcloric” ne aşteaptă să fim „Împreună de Crăciun”, pe 26 decembrie, de la ora 12.00. Colinde tradiţionale, cântece din vatra satului, urări de bine şi sănătate vom primi din partea grupurilor şi a interpreţilor din toate zonele folclorice ale ţării: Florentina şi Petre Giurgi, Mirela şi Dani Florea, Maria Costin Murgoci şi Ansamblul Ţara Vrancei, din Focşani, Leontina Dorca, Maria Carmen Sas şi Ansamblul Cununiţa Năzdrăvană din Satu Mare, Ştefan Deaconiţa, Liviu Olteanu, Taraful şi Grupul folcloric din Greceşti - Dolj.

Tot duminică, de la 17.10, Cristi Tabără şi echipa „Exclusiv în România” ne invită... acasă la Arsenie Boca. Mai exact, la Vaţa de Jos, în inima Apusenilor, pe tărâmul în care a văzut lumina zilei unul dintre cei mai mari duhovnici ai României. Găsim acolo un izvor cu ape tămăduitoare, cunoaştem un Tezaur uman viu şi participăm la obiceiuri locale de Crăciun.

După o pauză de trei săptămâni, Iuliana Tudor revine, de Crăciun, pe scena „Vedeta populară”, la Semifinala show-ului. Câştigătorii celor şapte ediţii de concurs se întrec într-o seară cu emoţii, colinde şi multă culoare, pe 26 decembrie, de la ora 21.00. Ne vor încânta dansurile populare şi costumele minorităţilor care trăiesc în România şi ne vom emoţiona la momentele speciale pregătite de concurenţi.

Jazz de mare clasă, animaţii şi filme cu tematică de Crăciun, la TVR 1


Cel mai cunoscut trompetist contemporan, solistul şi compozitorul Wynton Marsalis, alături de Jazz at Lincoln Center Orchestra din New York, formată din 15 dintre cei mai buni instrumentişti ai momentului, ne aduc, luni seară, bucuria întâlnirii cu jazz-ul de mare clasă. TVR 1 difuzează, de la ora 23.30, concertul susţinut de aceştia cu prilejul Întâlnirilor JTI, în această vară, la Sala Mare a Palatului.

Magia Crăciunului intră în casele telespectatorilor TVR 1 şi prin filmele pe care principalul post al Televiziunii Române le oferă în aceste zile. Pe 24 decembrie, de la 23.10 petrecem un... „Crăciun la magazin”, în comedia romantică ce spune povestea Noellei, care are parte de un Ajun cu peripeţii.

De Crăciun, la 15.50 urmărim „Micul Prinţ”, prima adaptare animată după capodopera iconică a lui Antoine de Saint-Exupery, la realizarea căreia au contribuit, ca voci, actori precum Jeff Bridges (Aviatorul), Marion Cotillard (Trandafirul), Riley Osborne (Micul Prinţ) sau Benicio Del Toro (Şarpele).

Seara, de la 22.10, trăim un „Miracol de Crăciun”, aflând cum opt străini devin o adevărată comunitate, ajutându-se unii pe alţii. „Luminile Crăciunului” se aprind pe 26 decembrie, de la 10.10. Comedia îi aduce în prim-plan pe Hazel, o tânără artistă aflată într-o criză de inspiraţie, şi pe Jonah, un tânăr manager care vrea să-şi impresioneze şeful. Şi tot duminică, de la 15.40, petrecem cu TVR 1 un „Crăciun în Munţii Blue Ridge” - o comedie romantică în care pregătirile pentru nunta surorii ei îi aduc lui Willow propriile surprize...​

Şi cum se apropie Crăciunul, e vremea pentru colinde, pentru cuvinte frumoase şi gânduri curate! Echipa emisiunii „Vorbeşte corect!”, alături de Alina Sorescu şi picii ei, ne invită la o săptămână a colindelor şi a copiilor. Din 20 decembrie, în fiecare zi de luni până joi, la 14.55, iar vineri, de la 10.30, punem în discuţie la TVR 1 cuvinte şi expresii legate de Sărbătoarea Crăciunului şi ascultăm frumoasele colinde româneşti interpretate de Picii lu' Soreasca.


Magia Crăciunului, în filme tematice la TVR 1


Bucuria Crăciunului intră în casele telespectatorilor TVR 1 şi prin filmele pe care principalul post al Televiziunii Române le oferă în aceste zile: „Crăciun la magazin”, „Miracol de Crăciun”, „Luminile Crăciunului” şi „Crăciun în Munţii Blue Ridge” se văd pe 24, 25 şi 26 decembrie.

În Ajun, pe 24 decembrie, de la ora 23.10,  Candace Cameron Bure, Luke Macfarlane şi Jean Smart petrec un... „Crăciun la magazin” (A SHOE ADDICT’S CHRISTMAS – SUA, 2018). Comedia romantică în regia lui Michael Robison, ne spune povestea Noellei, care are parte de un Ajun al Crăciunului cu peripeţii: blocată din greşeală în magazinul unde lucrează, e vizitată de o femeie care susţine că ar fi tocmai îngerul ei păzitor. Alături de ea, Noelle călătoreşte în timp, prin Crăciunuri trecute şi viitoare, învăţând din vechile greşeli şi primind chiar şansa unei iubiri adevărate.

Pe 25 decembrie, de la 22.10, trăim cu toţii un „Miracol de Crăciun” (CHRISTMAS MIRACLE – Canada, 2012). Drama ce poartă semnătura regizorului Terry Ingram îi are în distribuţie pe Allison Hossack, Aaron Pearl şi Dan Payne. În ajunul Crăciunului, pe un viscol teribil, opt străini se refugiază într-o biserică părăsită de la marginea unui orăşel. Timp de câteva ore, ei devin o adevărată comunitate, cunoscându-se şi ajutându-se unii pe alţii cu diverse probleme de viaţă.

„Luminile Crăciunului” (THE CHRISTMAS TEMP – SUA, 2019) se aprind pe 26 decembrie, de la 10.10. Comedia romantică regizată de Bill Corcoran îi aduce în prim-plan pe Hazel, o tânără artistă aflată într-o criză de inspiraţie, şi pe Jonah, un tânăr manager care vrea să-şi impresioneze şeful. Cei doi îşi unesc forţele pentru a crea un decor memorabil de Crăciun în holul unui hotel de lux. Din distribuţie fac parte Sara Canning, Robin Dunne, Julian Richings.

Tot duminică, de la 15.40, petrecem cu TVR 1 un „Crăciun în Munţii Blue Ridge” (A BLUE RIDGE MOUNTAIN CHRISTMAS – Canada, 2020). Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres şi Christie Burke au rolurile principale în comedia romantică semnată de regizorul David Winning. Willow se întoarce în orăşelul ei natal din Virginia ca s-o ajute pe sora ei la pregătirile pentru nuntă. Viitoarea mireasă îşi doreşte să organizeze ceremonia în pensiunea care a aparţinut, cândva, familiei lor, aşa că Willow trebuie să-l convingă pe David, actualul proprietar, să fie de acord.

La TVR 2, petreci Crăciunul alături de cei dragi

De Crăciun, cea mai iubită sărbătoare, stăm acasă alături de familie și de TVR 2, care vă va încărca de căldura și armonia spiritului festiv.

Colinde, documentare în premieră şi concerte extraordinare, transmisiuni în direct de la Vatican și Catedrala Sfântul Iosif, filme și ediții speciale ale emisiunilor consacrate se regăsesc în grila de sărbătoare la TVR 2. Fuego va împodobi bradul în emisiunea „Drag de România mea”, la „Gala umorului”, Corina Dănilă și Dragoș Huluba au pregătit o ediție specială cu momente antologice alături de mari actori de comedie, iar Marina Almășan și invitații săi, în emisiunea „Femei de 10, bărbați de 10”, se alătură atmosferei festive.

Moș Crăciun sau Moș Gerilă? Aflăm în ediția specială a „Galei Umorului”, vineri, 24 decembrie, de la ora 22:00. Pentru seara din Ajunul Crăciunului, Corina Dănilă și Dragoș Huluba au pregătit un regal umorisic în compania lui Puiu Călinescu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Stela Popescu, Toma Caragiu, Nicu Constantin, Carmen Stănescu, Radu Beligan, Octavian Cotescu și alte nume mari din Arhiva de Aur.

În ziua de Crăciun, Marina Almășan a pregătit o ediție specială a „Femeilor și Bărbaților de 10”, un concurs cu muzică, umor și surprize, în care competitorii sunt trei familii de artiști: cea a Monicăi Davidescu și Aurelian Temișan, a Matildei Pascal-Cojocărița și a sopranei Ianna Novac, care au venit în studioul TVR însoțiți de copii și nepoți. Ei vor demonstra că știu să petreacă cu bucate alese, colinde, voie bună și, mai ales alături de Moș Crăciun. Marina Almășan s-a gândit să invite trei Moși Crăciun (actorii Eugen Cristea, Silviu Biriș și Vasile Calofir) care vor alcătui un juriu trăznit pentru a îi va supune pe concurenți la diverse probe. Cum se vor descurca artiștii aflați sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 15:00, la TVR2.

A doua zi, pe 26 decembrie, de la ora 15.00, Paul Surugiu Fuego ne așteaptă la ultima ediție a sezonului „Drag de România mea!”, o gală specială de sărbătoare. Vom asculta cântecele îndrăgite ale Paulei Seling, care ne colindă și povestește despre sărbătorile din Maramureș. Olguța Berbec din Oltenia se va gândi la părinții săi și va face o demonstrație de talent interpretând o romanță celebră. Nu va lipsi nici Marcel Pavel, iar pentru prima dată în emisiune, deși a absolvit aceeași facultate cu Paul Surugiu, fiind colegi, o veți vedea pe Narcisa Suciu. Aceasta are mărturisiri de suflet, cântece pe care le iubiți și desigur, un duet cu Fuego.

Ca în fiecare an, TVR 2 respectă tradiţia de a transmite în direct mesajul Papei adresat „Cetăţii şi Lumii” din Cetatea Eternă a Vaticanului. În Ajunul Crăciunului, de la ora 20.30, emisiunea Credo dedică o ediție specială sărbătorii Naşterii Domnului și va transmisite Vigilia di Natale şi Liturghia pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc le oficiază în Basilica Sfântului Petru. În ziua de Crăciun, de la ora 13.00, sub acelaşi generic, TVR 2 transmite din Piața San Pietro ceremonia „Urbi et Orbi” – mesajul şi binecuvântarea Papei Francisc. Jurnalistul Titi Dincă alături de Preotul Tarciziu Șerban, purtătorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti, vor comenta din studioul TVR. În ziua de 25 și 26 decembrie, de la ora 8:00, sub genericul „Repere sacre”, telespectatorii pot urmări în direct slujba Nașterii Domnului și Sfânta Liturghie din Catedrala Sfântul Iosif.

Ediții de sărbătoare au pregătit duminică, 26 decembrie, de la ora 9:00, emisiunea „Ferma”, care ne invită în comuna Ighiu, din Alba. De Crăciun, crescătorii de ovine pregătesc bucate tradiționale după rețete vechi, ciobănești, deapănă amintiri, iar în tihnă și puțin răgaz oierii transilvaneni savurează preparatele și speră că anul viitor le va aduce o viață mai bună. De la ora 10:00, „Pescar hoinar” ne invită la „Poveşti pescăreşti de colecţie...”, într-o ediție specială în care vom revedea cele mai frumoase capturi din ultimele expediţii. Știuca, şalăul, avatul, crapul, dar şi salmonidele vor fi personajele principale, iar la final vom afla o reţetă, pe cât de simplă, pe atât de gustoasă.

Colindele vestesc Sărbătoarea Crăciunului

Corul și Orchestra Tabernacle din Salt Lake City se reunesc, joi și vineri, 23 si 24 decembrie, de la 9:00, sub bagheta dirijorului Mack Wilberg pentru a celebra cel mai frumos moment din an sub genericul „Magia Crăciunului”. În faţa a peste 10.000 de spectatori și într-un décor de poveste, vor interpreta câteva dintre cele mai iubite colinde americane. Invitat special Santino Fontana.

Pe 24 decembrie, de la ora 13:30, urările de bine și sănătate din Ajunul Crăciunului sunt rostite de colindători, sub genericul „LERU-I LER”. Invitații Sofia Vicoveanca, Mariana Anghel, Cornel Borza, Adriana Anghel, Coralia Costea și Adriana Deaconu vin sa vestească bucuria Nașterii pruncului Iisus. Prezintă actrița Miruna Ionescu.

De la ora 16:56, Concert de Crăciun de la Capela Regală din Madrid alături de Orchestra și Corul RTVE. Vor participa sopranele Raquel Albarrán și Elena Serrano și artistul Riyehee Hong. Dirijor Lorenzo Ramos.

Joi, 23 decembrie, de la ora 14:00, documentarul „Cel viu-mărturii despre Parintele Nicanor” prezintă viața părintelui Nicanor Lemne care a fost sursa de har timp de şapte decenii pentru mii de oameni din România, dar şi din Basarabia lui natală. Documentarul „De la Ierusalim la Betleem”, programat sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 9:00, deschide prima zi a Crăciunului. La sărbătoarea Nașterii Domnului un itinerar aproape ințiatic ne poartă de la Ierusalimul nașterii Fecioarei Maria prin Nazaretul întrupării lui Iisus până la Betleemul nașterii Pruncului Sfânt.

Îi urăm „Bun venit” lui Moș Crăciun cu filme de sărbătoare

Cei mai mici sunt şi cei mai nerăbdători și vor primi un cadou special: simpaticul căţel Murphy, cu abilităţi „telepatice”. Personajul este erou în două producții, de la ora 9:30: joi, 23 decembrie, „Un Crăciun cu peripeții” (SUA, 2016) și vineri, 24 decembrie, „Un cățel la Hollywood (SUA, 2017). Tot pentru cei mici, TVR 2 a programat miercuri și joi, 23 și 24 decembrie, de la ora 15:00, spectacolul Cirque du Soleil - DRALION (Canada, 2000).

De miercuri și până duminică, de la ora 18:45, sunt filme de sezon. 22 și 23 decembrie, o producție în două părți inspirată de basmul „Cenuşăreasa”: „Condurul și trandafirul: Povestea Cenușăresei” (Regatul Unit, 1976), nominalizat la premiile Oscar pentru coloană sonoră. Vineri, 24 decembrie, comedia „Bagaj de sărbători” (SUA, 2011), iar „Nuntă de Crăciun” (SUA, Canada, 2018) este programat duminică, 26 decembrie.

În ziua de 25 decembrie puteți viziona comedia romantică „Un tradafir de Crăciun (SUA, 2017 – ora 13:30), documentarul despre supraviețuirea în mediul polar a unui pui de ren: „AILO: Aventuri în Laponia” (Finlanda, 2018- ora 18:45), iar de la ora 20:20, comedia „Contra cronometru” (Italia-SUA, 1983), regizat de Enzo Barboni și în care rolurile principale sunt interpretate de Bud Spencer și Terence Hill.

Duminica Filmului Românesc, din 26 decembrie, continuă seria filmelor istorice și de aventuri: de la ora 13:10, „Misterele Bucureștilor” (1983) și de la ora 20:20 „Masca de argint” (1985).

„Cap de afiș” pe ritmuri muzicale, în atmosferă de sărbătoare la TVR 3

Duminică, 26 decembrie, ora 21.40, și miercuri, 29 decembrie, ora 20.00, urmăriți două ediții de excepție ale emisiunii „Cap de afiș” la TVR 3!

Ediție specială a emisiunii „Cap de afiș” -  duminică, 26 decembrie, ora 21:40

Concert coral de Crăciun - Corul Mixt al Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș

Dirijor: Sikó Szidónia

În program: colinde din muzica mai multor popoare din creația compozitorilor: G. F. Händel, J. S. Bach, Timotei Popovici, Valentin Teodorian, Constantin Drăgușin, Tiberiu Brediceanu, Daquin/Lisznyai, Gustav Biener, Adolphe Adam, Irving Berlin, Victor Johnson, M. Carey - W. Afanasieff, Lloyd Larson

Pentru Corul Mixt al Filarmonicii de Stat din Târgu Mureş, anul 2021 este unul aniversar: în urmă cu 65 de ani a fost înființat în cadrul Ansamblului de Stat de Cântece şi jocuri. Din 1970 ansamblul coral aparţine Filarmonicii de Stat, iar timp de 30 de ani a fost condus de regretatul dirijor Vasile Cazan, fost manager al Instituției.

În concertul coral de Crăciun, Corul Filarmonicii este acompaniat la pian de Maria Antonia Someșan, una dintre cele mai vechi artiste lirice ale corului compus din 42 de membri.

Ineffable Symphonic Jazz cu Orchestra Filarmonicii de Stat Tg. Mureș (prima parte) - miercuri, 29 decembrie, ora 20.00

Dirijor: Remus Grama

Pentru prima oară pe scena Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, formația „Ineffable” a fost prezentă într-un concert de jazz simfonic. Instituția muzicală a dorit ca prin această colaborare să reîmprospăteze programul stagiunii 2021 - 2022.

Trupa „Ineffable” a apărut în 2016, la început fiind un trio format din elevi ai Liceului de Artă din Miercurea Ciuc. După câteva concerte locale și participarea în cadrul Festivalului de Jazz din Miercurea Ciuc, au urmat mai multe concerte și concursuri internaționale de jazz, precum Sibiu Jazz Competition şi Laureate World-Jazz Competiton (Ungaria), unde au fost finalişti. Cea mai recentă realizare este intrarea în finala concursului de tinere talente de jazz COMBO, cel mai important concurs de gen din Ungaria.

În ianuarie 2019 trupa (Regián Réka Kata – voce, flaut; Lukács Márton-Örs – clape; Szereceán Tihamér – chitara bas; Szereceán Osszián – tobe) a înregistrat albumul de debut cu compoziții proprii denumită NEON, care a fost lansat pe 31 martie online. În ianuarie și februarie 2020 au avut două concerte de notorietate: la Budapest Jazz Club împreună cu renumitul trompetist Barabás Lőrinc și clubul A38.

Din cauza pandemiei, restul concertelor planificate au fost amânate, dar trupa și-a continuat munca, reușind să facă 3 videoclipuri pe parcursul anului. Renumitul Bill Laurance (Snarky Puppy) a acceptat să realizeze un concert cu ei în Miercurea Ciuc, dar din păcate acest concert a fost reprogramat pentru aprilie 2022, din cauza pandemiei.

În luna mai 2021 a lansat al doilea album numit NEW DIMENSION. În luna iulie ei au fost clasați pe locul 2 din 140 de producții la competiție Fülesbagoly din Budapesta.

În concertul de la Târgu Mureș, trupa „Ineffable” a cântat piese de pe cele două albume 100% originale. În stilul lor regăsim influențe de R&B, neo-funk, neo-soul, jazzfunk, new gospel şi pop-jazz.


2 comentarii despre subiectul „Programe speciale de Crăciun 2021 la TVR 1, TVR 2 și TVR 3”:
Anonim

Cele mai frumoase Colinde le gasiti la TVR!

Anonim

Felicitari!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile