joi, 16 decembrie 2021

Viasat Explore câștigă argintul la Clio Entertainment Awards

Luni, 13 decembrie, Viasat Explore a câștigat locul doi în cadrul Clio Entertainment Awards, categoria Idents, Bumpers, & Interstitials, pentru elementele descriptive introduse on-air de televiziunea britanică în 2021. Astfel, totalul premiilor obținute de televiziunile Viasat World Ltd se ridică la opt, echipele de creație fiind răsplătite anterior și pentru elementele realizate pentru TV1000 Action și Viasat History, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

„Documentarele Viasat Explore sunt bazate pe realitatea nemascată, aventură extremă și inginerie spectaculoasă. Aveam nevoie de un set de identificare centrat pe logo care să înfățișeze mediile în care trăiesc și lucrează personajele noastre din viața reală. Într-un an pandemic în care filmările live au fost imposibile, designul 3D în mișcare, de calitate superioară, a fost mai important ca niciodată pentru a reflecta dramatismul și autenticitatea postului nostru TV, de la oceane bătute de furtuni, la autostrăzi înghețate și cariere de piatră prăfuite”, spune Paul Evans, VP Creație.

Participant: Viasat World Ltd, London

Creație: weareseventeen, London

Muzică/ sunet: Echoic Audio, Bristol

VP Creație: Paul Evans/ Viasat World Ltd

Designer: Simone Heineck/ Viasat World Ltd

Manager producție: Aleksandra Terczynska/ Viasat World Ltd

Clio Entertainment Awards celebrează creativitatea în domeniul divertismentului. Înființat inițial de The Hollywood Reporter în 197, acest program de premii recunoaște excelența în marketing și comunicare în film, televiziune, divertisment live și jocuri.

Săptămâna trecută, în 18 noiembrie, echipa de creație a Viasat World Ltd. a câștigat aurul pentru Viasat Explore în cadrul ceremoniei virtuale anuale Promax Global Excellence, și argintul pentru promo-ul Viasat History „Marea Ciumă”, la categoria „Divertisment documentar sau factual: cel mai bun program promoțional”.

Paul Evans a spus atunci: „Evenimentele din 2020 ne-au oferit ocazia de a explora o altă pandemie majoră din istorie. Medicul mascat din fim dezvăluie, printr-un poem, că vremurile în care trăim nu sunt unice, că, de fapt, există asemănări izbitoare cu trecutul. Ne-a luat mai puțin de două săptămâni pentru a ilustra și anima acest film; ne-am dorit să producem o reacție emoțională fără a fi insensibili la evenimentele recente. Credem că îndeplinește cu succes misiunea mărcii noastre, întrebând ce putem învăța despre noi înșine privind în trecut". Premiul a mers către Paul Evans, Anna Sabti, Simone Heineck și ilustratorul David Rooney.

Premiile câștigate în 2021 de Viasat World Ltd sunt:

Clio Entertainment Awards        

Argint – elemente descriptive Viasat Explore în categoria Idents, Bumpers, & Interstitials.

Media Brand    

Argint - ALIEN stunt promo pentru TV1000 Action în categoria Best Pay TV Channel promo

Eyes & Ears       

Argint - Ascensiunea și prăbușirea naziștilor, la Viasat History Best design în categoria Print or poster advertising

Argint - Ascensiunea și prăbușirea naziștilor, la Viasat History Best programme spot: Culture & Documentary

Promax Global 

Aur - elemente descriptive Viasat Explore 'Best Channel ID'

Argint – Marea Ciumă, la Viasat History, în categoria Divertisment documentar sau factual: cel mai bun program promoțional'

Music + Sound Awards

Cea mai bună coloană sonoră în categoria Idents - Viasat Explore

Golden Ray

Viasat Explore – Cea mai bună televiziune dedicată publicului masculin


Niciun comentariu despre subiectul „Viasat Explore câștigă argintul la Clio Entertainment Awards”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile