marți, 4 ianuarie 2022

Serialul turcesc „Iubire și răzbunare” începe la TDC România

Unul dintre cele mai de succes seriale turcești, distribuit în peste 50 de țări, va fi difuzat pe Timeless Dizi Channel, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Un alt mare succes al casei de producție Ay Yapim – unul dintre cei mai renumiți producători de seriale turcești – va putea fi urmărit de iubitorii genului „dizi” din România, primul episod fiind programat pe Timeless Dizi Channel marți, 4 ianuarie, de la ora 17:40. 

Serialul ne introduce în lumea absurdă și nemiloasă a răzbunărilor între familiile turcești, antipatii și uri transmise din generație în generație.  Cesur Alemdaroğlu – nimeni altul decât frumosul și talentatul Kivanç Tatlituğ („În dragoste și în război”, tot pe TDC România) se întoarce în orășelul Korludağ, gândindu-se doar la răzbunare. Planurile îi sunt dejucate de… dragoste: o cunoaște pe frumoasa Sühan – interpretată de Tuba Büyüküstün („Dragoste de contrabandă”, „20 de minute”), fiica celui despre care crede că i-a ucis tatăl – și se îndrăgostește de ea. 

Sühan nu are încredere deplină în Cesur la început, dar pe măsură ce minciunile din micul oraș ies la iveală una după alta, ea se trezește în fața unei alegeri: tatăl ei sau bărbatul pe care a ajuns să-l iubească?  

Regia serialului îi aparține renumitului Ali Bilgin, cunoscut publicului românesc și internațional pentru seriale de succes precum „20 de minute”, ”Răzbunare pe tocuri” și „Eșarfa roșie”. 

Episoadele serialului „Iubire și răzbunare” vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 17:40, pe Timeless Dizi Channel. 


Un comentariu despre subiectul „Serialul turcesc „Iubire și răzbunare” începe la TDC România”:
Anonim

pacat ca acest post tv nuesi la digi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile