marți, 22 martie 2022

SES și CANAL+ extind parteneriatul cu noi servicii terestre

SES și CANAL+ anunță extinderea parteneriatului pe care îl au cu o înțelegere pe termen lung care vizează servicii uplink pentru pachetul de posturi TV franțuzești cu plată ale CANAL+ de la 19,2 grade Est. Noua înțelegere include servicii furnizate din două centre specializate, din Betzdorf, Luxemburg, și, începând cu 2023, din München, Germania, precizează operatorul de sateliți SES într-un comunicat remis către HD Satelit Romania. Noile servicii uplink vor asigura o experiență optimă de vizionare pentru audiența din Europa.

Actualul contract pentru capacitate de satelit dintre SES și CANAL+ presupune distribuirea de conținut premium prin sateliții SES către mai mult 10 milioane de abonați din Europa și Africa, până la finalul lui 2030. CANAL+ utilizează transpondere de la trei poziții orbitale: 19,2 grade Est, 23,5 grade Est și 22 grade Vest.

CANAL+ se mândrește cu conținutul de calitate și cea mai bună experiență video oferite abonaților din toată lumea. Prin extinderea către servicii terestre a parteneriatului cu SES, ne asigurăm că ajungem la cea mai extinsă audiență posibilă, în modul cel mai sigur”, a declarat Philippe Rivas, Distribution CTO, CANAL+ Group.

Combinația dintre serviciile terestre și satelitare ale SES oferă cea mai solidă, puternică și extinsă rețea de distribuție a conținutului din lume. Suntem încântați că unul dintre cei mai vechi parteneri ai noștri, CANAL+ a decis să-și reafirme încrederea în capacitatea de neegalat a SES de distribuție a conținutului SD, HD și UHD către abonații săi”, a declarant Deepak Mathur, Vicepreședinte Executiv, Global Video Sales at SES.

Despre SES

SES are o viziune curajoasă în a oferi experiențe extraordinare oriunde pe glob, prin distribuția conținutului video de cea mai înaltă calitate și oferind conectivitate neîntreruptă. Ca lider în soluțiile globale de conectivitate pentru conținut, SES operează singura constelație multi-orbită de sateliți, oferind acoperire globală și performanță înaltă, inclusiv sistemul de latență joasă O3b, pe orbită medie. Prin utilizarea unui rețele extinse și inteligente, pregătită pentru soluții cloud, SES este capabilă să ofere soluții de conectivitate de înaltă calitate oriunde la sol, pe apă și în aer, și este partener de încredere al celor mai importante companii de telecomunicații din lume, operatori de telefonie mobilă, guverne, furnizori de conectivitate și servicii cloud, platforme video și deținători de conținut. Rețeaua video a SES transmite peste 8.400 de canale și acoperă peste 355 milioane de gospodării, oferind servicii media administrate pentru conținut liniar și non-liniar. Compania este listată la bursele de la Paris și Luxembourg (Semn: SESG). Mai multe informații sunt disponibile la: www.ses.com.

Despre CANAL+ Group

CANAL+ Group este o companie media și un operator pay-TV de top. De asemenea, este un leader între jucătorii din televiziunea free-to-air, cu 3 canale naționale - C8, CSTAR și CNEWS, și o agenție de vânzare de publicitate. CANAL+ Group are o prezență internațională extinsă în Europa, Africa și Asia. CANAL+ Group are 23,7 milioane de abonați la nivel global, dintre care 9 milioane pe teritoriul Franței. Împreună cu STUDIOCANAL, CANAL+ Group este un lider european în producția, achiziția și distribuția de filme și seriale TV. CANAL+ Group este deținut în totalitate de Vivendi, grupul global de comunicații, media și conținut.


Niciun comentariu despre subiectul „SES și CANAL+ extind parteneriatul cu noi servicii terestre”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile