marți, 12 aprilie 2022

Al șaptelea sezon din "Fear the Walking Dead" se întoarce la AMC din 18 aprilie 2022

Alături de a doua parte a sezonului 7 din „Fear the Walking Dead” revine și seria documentară „ Eli Roth: Istoria Filmelor Horror”, ajunsă la al treilea sezon, anunță televiziunea AMC printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Eroii din „Fear the Walking Dead” se întorc cu a doua jumătate a sezonului 7 și noi aventuri, obstacole și provocări într-o lume lipsită de lumină și speranță, în care aerul este la fel de toxic ca și mușcătura monștrilor care-i urmăresc constant. Atmosfera este „și mai” postapocaliptică după ce Teddy (John Glover) a detonat focoase nucleare în Texas la finalul celui de-al șaselea sezon. Episoadele noi sunt difuzate începând cu 18 aprilie, de la ora 22:00, în fiecare zi de luni. 

Cei care au rămas încă în viață după catastrofa nucleară se chinuie și mai tare să supraviețuiască. Lennie James revine în rolul lui Morgan, o adevărată ancoră în franciza „The Walking Dead”. Din distribuție fac parte în continuare și Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Danay Garcia (Luciana), Maggie Grace (Althea), Keith Carradine (John Dorie Sr), Alexa Nisenson (Charlie), Jenna Elfman (June Dorie), Austin Amelio (Dwight), Ruben Blades (Daniel Salazar) și Karen David (Grace). 

În aceste noi episoade au trecut deja luni de la catastrofa nucleară și un singur personaj o duce cu adevărat bine: Victor Strand. Acesta și-a construit un fief în care se poate trăi bine, dar el are acum puterea de a decide cine are șansa să trăiască în continuare – și cine nu. Ceilalți membri ai grupului care se considerau odinioară o familie au suferit enorm, dar sunt în continuare deciși să trăiască, chiar dacă asta ar însemna să cucerească prin forță turnul lui Strand, dar și să continue căutarea pentru Padre, un loc mitic, un posibil paradis, despre care nimeni nu e sigur dacă există cu adevărat. În primul episod, Alicia se refugiază în casa unui străin misterios, iar febra ei devine din ce în ce mai rea, în timp ce Arno o urmărește constant. A venit timpul ca Alicia să decidă cum va face față viitorului.

Imediat după episodul din „Fear the Walking Dead”, la AMC urmează de la ora 23:00 „Eli Roth: Istoria Filmelor Horror”, seria documentară ajunsă la al treilea sezon. Regizorul Eli Roth („Hostel”) continuă periplul printr-un gen cinematografic subestimat, cu combinația sa de succes care îmbină interviuri pătrunzătoare cu videoclipuri editate cu măiestrie din filme care s-au întipărit în cultura populară, încadrate prin subgenuri adaptate timpurilor. În sezonul al treilea, temele abordate sunt „groază de vacanță”, mediumuri, infecții și apocalipse, printre altele. 


Niciun comentariu despre subiectul „Al șaptelea sezon din "Fear the Walking Dead" se întoarce la AMC din 18 aprilie 2022”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile