vineri, 6 mai 2022

Eurosport transmite integral primul mare tur de ciclism al anului, Giro d’Italia

Giro d’Italia este cea mai importantă cursă de ciclism a primăverii, iar toate etapele sunt transmise în direct și la cerere în peste 200 de țări și teritorii pe platformele Eurosport, începând de vineri, 6 mai. Legende ale ciclismului precum Sir Bradley Wiggins și Alberto Contador vor activa ca experți Eurosport de la fața locului, inclusiv din mijlocul plutonului, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Lupta pentru tricoul roz din Giro d’Italia se dă în luna mai pe Eurosport. Cei mai buni cicliști din lume se întrec pentru a avea numele inscripționat pe „Trofeul fără sfârșit” la capătul a trei săptămâni de cursă.

Ediția 105 a primului Mare Tur al anului începe cu o etapă istorică pe străzile Budapestei. Este pentru prima oară când Ungaria găzduiește o etapă de Mare Tur, iar fiecare minut al celor 21 de etape din acest an este difuzat pe Eurosport Player între 6 și 29 mai. Peste 110 ore din cursă sunt difuzate și pe canalele liniare ale Eurosport, care în 2022 sărbătorește a 25-a ediție de Giro d’Italia difuzată.

În acest an, echipa de experți Eurosport se mândrește cu un palmares de peste 150 de prezențe în Mari Tururi și cu doi câștigători ai Turului Franței. Sir Bradley Wiggins și Alberto Contador vor forma o parte esențială din intervențiile live de la fața locului și vor analiza etapele de pe motocicletele aflate în mijlocul plutonului.

Alături de ei, echipa de experți Eurosport conține nume importante din ciclism precum Robbie McEwen, Jacky Durand, Steve Chainel, Bernie Eisel, Karsten Kroon, Bobbie Traksel, Brian Holm, Riccardo Magrini, Sean Kelly, Adam Blythe sau Daniel Lloyd.

Experiența vizionării Giro d’Italia este completată de conținutul gratuit disponibil pe platformele Eurosport și Global Cycling Network (GCN) – episoade noi din podcastul The Bradley Wiggins Show by Eurosport, emisiunea GCN Racing News Show și știri de ultimă oră pe Eurosport.ro.

Alberto Contador, expert Eurosport și de două ori câștigător al Giro d’Italia, a spus: „Este o plăcere să fiu alături de Eurosport din nou, fiindcă acest lucru îmi permite să mă bucur de sportul meu preferat. Angajamentul Eurosport față de ciclism este entuziasmant. Giro din acest an va fi foarte solicitant încă din prima zi – avem parte de un traseu foarte interesant. Cred că datorită dificultății cursei, vom putea urmări una dintre cele mai bune ediții din ultimii ani. Cicliștii vor trebui să forțeze limitele lor pentru a face față și abia aștept ca Giro să înceapă.”

Transmisiunile în direct încep vineri la ora 13:10 pe Eurosport 1 și Eurosport Player, cu etapa dintre Budapesta și Visegrád. Conform tradiției, Giro d’Italia se încheie cu un contratimp individual, desfășurat la Verona, duminică, 29 mai.

2022 marchează al 25-lea an în care Eurosport găzduiește Giro d’Italia. Cursa a fost transmisă pentru prima oară în 1998, iar anul trecut drepturile de difuzare au fost extinse până în 2025 pentru peste 200 de țări și teritorii. Eurosport transmite 1.200 de ore de ciclism – cu întreceri masculine, dar și feminine – de-a lungul anului.

Etape cheie Giro d’Italia 2022:

Etapa 1 (Plată) – Vineri, 6 mai, Budapesta - Visegrád, 195km

Etapa 2 (Contratimp individual) – Sâmbătă, 7 mai, Budapesta - Budapesta TISSOT ITT, 9.2km

Etapa 4 (Montană) – Marți, 10 mai, Avola - Etna-Nicolosi, 170km

Etapa 7 (Valonată) – Vineri, 13 mai, Diamante - Potenza, 196km

Etapa 11 (Plată) – Miercuri, 18 mai, Santarcangelo di Romagna - Reggio Emilia, 203km

Etapa 16 (Montană) – Marți, 24 mai, Salò - Aprica, 202km

Etapa 20 (Montană) – Sâmbătă, 28 mai, Belluno - Marmolada, 167km

Etapa 21 (Contratimp individual) – Duminică, 29 mai, Verona - Tissot ITT, 17.4km


Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie lider mondial în media și divertisment, care creează și distribuie cel mai variat și complet portofoliu de conținut și branduri din televiziune, film și streaming. Compania Warner Bros. Discovery este prezentă în peste 220 de țări și teritorii, localizată în 50 de limbi străine și își propune să inspire, să informeze și să aducă divertisment audiențelor din toată lumea prin branduri și produse precum Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Mai multe informații sunt disponibile pe www.wbd.com.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport transmite integral primul mare tur de ciclism al anului, Giro d’Italia”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile