miercuri, 15 iunie 2022

"Căutătorul de monștri", din 18 iunie la Viasat Explore

În "Căutătorul de monștri", o serie documentară ce are premiera în România la Viasat Explore pe data de 18 iunie, ora 21:00, Cyril Chauquet, om de televiziune și aventurier "mare amator de pești monstruoși", poartă telespectatorii într-o misiune de senzație. Aceea de a căuta creaturi subacvatice, colosale și periculoase, în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei, călătorind din apele pline de rechini din Florida, până în aspra Amazonie braziliană, testând ferocitatea aligatorului, luptând cu somni gigantici și cu marlini mexicani uriași. Serialul explorează poveștile fascinante despre evazivii pești colosali care trăiesc în adâncurile ascunse ale oceanelor, lacurilor și râurilor planetei, dar și călătoriile pline de adrenalină ale echipei de filmare, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

12 episoade, 12 misiuni diferite


Fiecare episod din această serie are o misiune diferită - de la căutarea unor specii mitice, la găsirea de pești îndărătnici care se luptă îndârjit când sunt prinși, și până la îndeplinirea de misiuni științifice în care trebuie să preleveze mostre sau să eticheteze specii aparte, ori la demistificarea legendelor conform cărora mulți pești sunt periculoși pentru oameni.

Unul dintre obiectivele sale este acela de a prinde unii dintre cei mai temuți prădători ai oceanului - rechinii - astfel încât să le poată tampona dinții ascuțiți pentru a ajuta la dezvoltarea antibioticelor care pot salva viețile victimelor mușcăturii de rechin. De asemenea, se antrenează alături de Centrul de Antrenament în Junglă al Armatei Braziliene (CIGS), înainte de a porni într-o călătorie adânc în inima pădurii tropicale amazoniene în căutarea puternicii piraiba. Tot în Brazilia, Cyril își unește forțele și cu Poliția Militară prin mlaștin pline de piranha, caimani și anaconde, pentru a ajuta la punerea după gratii a braconierilor și la protejarea celui mai mare pește preistoric al Braziliei, arapaima, aflat pe cale de dispariție. Rezultatul? Una dintre cele mai epice bătălii cu pești văzute vreodată pe micul ecran!

Iar în nordul Canadei, teritoriul animalelor acvatice gigantice, Cyril are misiunea de a prinde unul dintre cei mai agresivi pești de pe planetă - cu gura plină de dinți ca niște colți, știuca nordică a fost numită „lupul de apă dulce”.

"Căutătorul de monștri" are premiera la Viasat Explore în 18 iunie, cu episoade duble în fiecare sâmbătă la 21:00 și 22:00.


Sezonul: 1

Nr. de episoade: 12 x 60 min

Genul filmului: Documentar/ reality/ lumea naturii/ expediții

Titlul original: Chasing Monsters

Anul: 2015


Niciun comentariu despre subiectul „"Căutătorul de monștri", din 18 iunie la Viasat Explore”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile