duminică, 19 iunie 2022

Noile căști PlayStation VR2 vor beneficia de 20 titluri majore chiar de la lansare

Șeful PlayStation, Jim Ryan, a dezvăluit că noile caști PlayStation VR2 vor fi lansate cu 20 de titluri majore de la Sony si de la terți. Nu a anunțat o dată calendaristică a lansării, dar a sugerat că noile caști de realitate virtuală pentru PS5 vor beneficia de mai mult conținut software decât modelul anterior.

În acest moment se cheltuiește o sumă considerabilă de bani pentru parteneriate cu dezvoltatori independenți și alți terți, pentru a asigura o cantitate importantă de conținut VR atractiv la lansarea PlayStation VR2. Efortul nostru si investițiile financiare vor continua să se amplifice pe măsură ce va crește numărul de căști PlayStation VR2 vândute”, a spus Ryan.

PSVR2 a fost anunțat pentru prima dată la începutul anului 2021. Mai multe detalii au fost adăugate în timpul CES 2022 din ianuarie anul acesta.

O versiune prototip a fost prezentată dezvoltatorilor în timpul GDC din San Francisco, în martie. Dar în prezent se crede că este puțin probabil să fie lansat un model de consum în anul 2022, nu în ultimul rând din cauza deficitului de procesoare care încă afectează producția de console PlayStation 5.

Totuși, ar trebui fie mai performante și mai ușor de utilizat decât primele căști PlayStation VR. Capacitățile de urmărire a mișcării nu se vor mai baza pe lumini colorate și nici pe o cameră externă și, prin urmare, va fi mai puțin probabil ca utilizarea să fie afectată de reflexiile din cameră.


Niciun comentariu despre subiectul „Noile căști PlayStation VR2 vor beneficia de 20 titluri majore chiar de la lansare”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile