sâmbătă, 4 iunie 2022

Travel Mix HD a revenit la Digi (cablu tv)

Televiziunea Travel Mix a fost reintrodusă în rezoluție High Definition în grila de televiziune digitală prin cablu a RCS RDS. Travel Mix HD se regăsește și la scanare după operator Digi (adică este deja în NIT), nu doar la scanare manuală după o anumită frecvență. În grila oficială din receptoare, Travel Mix HD este pe poziția 169, între Realitatea Star HD și Cinemaraton HD.


De exemplu, conform lui Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit, în Drobeta-Turnu Severin televiziunea Travel Mix HD se regăsește pe frecventa 482000, SR 6900, QAM 256.

Istoric

Travel Mix în rezoluție HD a mai fost anterior în grila de televiziune digitală prin cablu a Digi Tv, din octombrie 2021, dar în acel moment, televiziunea menționată înlocuise versiunea Standard Definition. Ulterior, Travel Mix HD a fost retras din grilă.

Consiliul Național al Audiovizualului aprobase cu o luna mai devreme solicitarea Best Mix Media SRL de modificare a rezoluției din licența Travel Mix din SD/HD în HD, 4K și 8K. Televiziunea Party Mix a anunțat că din data de 1 martie 2022 va emite exclusiv în rezoluție HD, iar streamul SD nu va mai fi oferit la distribuție ("va fi închis").


19 comentarii despre subiectul „Travel Mix HD a revenit la Digi (cablu tv)”:
Anonim

A fost mereu ascuns pe poziția 2000 de teste. Cine știa să-l scaneze l-a văzut mereu

Anonim

PARTY MIX HD când intră în grilă la DIGI

Anonim

A fost introdus și în aplicația Digionline.

Anonim

TVR1 HD si TVR 2 HD la digi online de azi sambata 4 iunie.

Anonim

Mai sunt canale ascunse in prezent? cum scanezi manual mai exact pozitia 2000 de exemplu?

Anonim

Scanează cu operator Digi pe TV sau decodoarele lor care au scanare manuala si butoneaza de la 2000 în sus pe telecomanda. S-ar putea sa ai niște "surprize".

Anonim

De la 2000 în sus sunt posturile care nu sunt în NIT și care se găsesc cu scanare LCN Digi sau alți operatori. Cineva mi-a spus ca dacă conectez un Humax HD(1) la internet și dau resetare la decodor cu setările inclusiv de internet prind și grila IPTV (de mult uitată). Aceste decodoare sunt rare, cine are asa ceva sa mi scrir și mie dacă adevărat. La treaba cu testele de la 2000 în sus a avut dreptate.

Anonim

De Pro Cinema HD și Acasă Gold HD ce se mai aude la Digi?

Gabi

Poate de la 8000 în sus, de câte ori dau scanare cu LCN activ îmi apar posturile care nu sunt in NIT de la 8000 în sus, inclusiv toată grila la scanare.

Gabriel10

De ProCinema și acasă gold este mai complicat, dacă mâine ar întra în grila cu cel puțin 3 lei s-ar majora abonamentul. Toți care au preluat HD aceste posturi au mărit abonamentele și au mai băgat niște rahaturi de umplutura ca să se bucure și ochii....ce grila bogata are el în banii astia

Anonim

CIne are timp sa se joace saptamanal cu scanarile iar apoi sa reia de la capat setarile cu ordinea programelor pentru televizoarele din casa, este o veste numai buna. Personal cred ca acest Travel Mix pe care il urmaream si care a disparut subit dand dovada de lipsa de respect fata de propria audianta dar si de profesionalism, nu merita o atentie mai mare decat felul in care a ales sa se comporte..

Anonim

Digi mereu are în teste probe la posturi TV , care or sa fie sau nu în grila lor, de exemplu Travel mix HD a fost mereu în grila Digi ascuns, cu sau fără transmisie, pe poziția 2000

Anonim

Pe Samsung TV cum procedez? Nu găsesc LCN

Anonim

Cu scanare NLC acum în teste cu scanare operator Digi la ora 21.08 operator Digi la poziția 8033 Crime & Investigations HD.

Bogda.

Post travel mix HD ... la ora filmări NU era în NIT la DIGI, teste ascunse...poziția 2000, după o ora ajuns pe 168 în Braila

https://youtu.be/pgLlNmVtXzs

Anonim

Cum cu scanare NLC nu înțeleg

Anonim

In Vrancea pe ce frecventa se regăsește Travel Mix HD?

NICUSOR

În Vrancea Travel Mix HD este pe 482000 Mhz, 6900 KS/s.

Anonim

Revenind la Travel Mix, în rețeaua Digi calitatea semnalului preluat este slabă.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile