vineri, 15 iulie 2022

Sony a anunțat PlayStation Stars: trofee si achiziții, transformate în fonduri din portofelul PSN si premii

Sony și-a anunțat primul program de loialitate PlayStation: prin PlayStation Stars, utilizatorii pot câștiga puncte jucând jocuri și făcând achiziții din PlayStation Store, iar apoi vor putea răscumpăra acele puncte, transformându-le în fonduri din portofelul PSN și anumite produse din magazinul online.

Va exista un program de „check-in lunar” care vă va permite să câștigați o recompensă jucând orice joc. Sony plănuiește să ofere recompense celor care câștigă turnee și anumite trofee. Primul jucător care câștigă un trofeu de platină pentru un anumit joc în fusul său orar va câștiga și o recompensă. Sony spune că va oferi drept recompense obiecte digitale de colecție. Acestea sunt „reprezentări digitale ale lucrurilor de care se bucură fanii PlayStation, inclusiv figurine cu personaje îndrăgite și emblematice din jocuri și alte forme de divertisment, precum și dispozitive apreciate din istoria inovației Sony”. Fanii vor avea întotdeauna obiecte de colecție de câștigat și vor exista unele „ultra rare”.

"Suntem încântați să vă dezvăluim PlayStation Stars, un nou program de loialitate care vă celebrează pe dumneavoastră, jucătorul, pentru că sunteți în această călătorie continuă împreună cu noi. Sunteți liberi să vă alăturați programului PlayStation Stars atunci când va fi lansat, mai târziu în acest an. După ce deveniți membru, veți câștiga recompense prin finalizarea unei varietăți de campanii și activități. Campania noastră „Înregistrare lunară” vă cere pur și simplu să jucați orice joc pentru a primi o recompensă, în timp ce alte campanii vă solicită să câștigați turnee, să câștigați anumite trofee sau chiar să fiți primul jucător care a câștigat un trofeu de succes în fusul orar local.

Toți membrii PlayStation Stars vor avea oportunități de a câștiga puncte de fidelitate. Punctele pot fi valorificate într-un catalog care poate include fonduri pentru portofelul PSN și anumite produse din PlayStation Store. Ca un beneficiu suplimentar, membrii PlayStation Plus înscriși în PlayStation Stars câștigă automat puncte pentru achizițiile din PlayStation Store .

De asemenea, ca parte a PlayStation Stars, dezvăluim un nou tip de recompensă denumită „colecție digitale”. Obiectele de colecție sunt la fel de diverse ca și portofoliul nostru de produse și francize. Sunt reprezentări digitale ale lucrurilor de care se bucură fanii PlayStation, inclusiv figurine cu personaje îndrăgite și emblematice din jocuri și alte forme de divertisment, precum și dispozitive apreciate care exploatează istoria inovației Sony. Întotdeauna va exista o nouă colecție de câștigat, o colecție ultra-rară pentru care să lupți sau ceva surprinzător de colecționat, doar pentru distracție
", se arată pe blogul oficial Playstation.

Denumindu-le „colecție digitale”, unii ar crede ca sunt NFT-uri, dar nu este cazul: „Cu siguranță nu sunt NFT-uri. Cu siguranță nu. Nu le puteți tranzacționa sau vinde. Nu folosește nicio tehnologie blockchain și cu siguranță nu sunt NFT”, a precizat Grace Chen, vicepreședintele Sony Interactive Entertainment pentru publicitate în rețea, loialitate și produse licențiate.

Lansarea PlayStation Stars va urma ofertelor similare de recompense pentru loialitate de la Microsoft și Nintendo. Programul Microsoft, care se numește acum Microsoft Points, există de mulți ani. Pe lângă câștigarea de puncte jucând Xbox, utilizatorii le pot acumula căutând pe Bing și cumpărând produse. În mod similar, jucătorii pot obține punctele My Nintendo Gold făcând achiziții din eShop și obținând performanțe bune în turnee. Pot fi folosite pentru reduceri la jocurile Switch. Pentru îndeplinirea diferitelor sarcini, jucătorii pot câștiga și puncte de platină care pot fi răscumpărate pentru recompense.

Sony spune că va dezvolta PlayStation Stars în timp. În prezent testează programul și plănuiește o lansare treptată, mai târziu în acest an. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în lunile următoare.

UPDATE 13 octombrie 2022: Playstation Stars, programul de loialitate al Sony, a fost lansat în România. Mai multe detalii găsiți AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Sony a anunțat PlayStation Stars: trofee si achiziții, transformate în fonduri din portofelul PSN si premii”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile